E-Spor için Valorant mı CS:GO mu?

Joel1

Hectopat
Ben bu iki oyundan birini sürekli oynayıp eğer ileride olursa e-spor kasmak isterim.
Valorant'ta biraz kötü oynuyorum ama oyun mantığı ve mekaniğine hakimim oyun zekası var. Rankım gümüş 3.
CS:GO'da ise iyiyim. Karşımda sağlam veya kötü takım gelse de gelmese de her zaman vururum ve bana bayağı kolay geliyor oyun ama rankım Silver 2 / üstçavuş 15 (rank düşük, kötü geliyor ama bazen gerçekten sağlam oynayanlar geliyor ama yine de iyiyim.).
Amacım e-spor kasmak değil. İkisinden birini sağlam oynayacagım, belki ileride olurum mantığı.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha hızlı yükselmek istiyorsan bence Valorant fakat daha bilindik bir e sporcu olmak istiyorsan CS:GO
Edit: CS:GO daha zor valoranta göre.

CS:GO pratik gerektiren bir oyun.

Valorant ezber gerektiren bir oyun.

CS:GO ilerde gelişme yapmazsa e-spor aşırı ilerlemez bilinen takımlar devam eder.

Valorant daha çok yeni e-spor dünyasını büyük bir imza bırakabilir ama bence CS:GO böyle bir durumun arkasında asla kalmaz :)

Zaten esporcu olabilmen ve takımların seni alması için kendini bayağı yüksek rütbelerde göstermen lazım. Global Elite veya radiant olup sıralamada yükselmelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı