E-Tab 4 bozuldu nasıl tamir ettirebilirim?

• Konuyu başlatan Snake Eater
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 10.632
S

Snake Eater

Ziyaretçi
Merhaba, geçen yıl okullarda tablet dağıtılımıştı. Ama benim tabletim bozuldu hiç açılmıyor okula götürdüm almadı samsunda telpa yok. Telpayı aradım biz bakmıyoruz okula verin dedi yani tableti kimse almıyor, onarım yapmak için ben bu durumda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulun dediği kısmen doğru. Servise göndermesi, geri gelmesi falan süre uzuyor.
Senin ilgilendiğin gibi ilgilenmezler onlar.
Tabletlere Telpa bakıyorsa eğer gidip bir şansını denemende fayda var.
Fatura, garanti isteyebilirler ama okul dağıttığı için onu nasıl yaparlar bilemiyorum. Kayıt falan yapılıyordur belki.

Okulun dediği kısmen doğru. Servise göndermesi, geri gelmesi falan süre uzuyor.
Senin ilgilendiğin gibi ilgilenmezler onlar.
Tabletlere Telpa bakıyorsa eğer gidip bir şansını denemende fayda var.
Fatura, garanti isteyebilirler ama okul dağıttığı için onu nasıl yaparlar bilemiyorum. Kayıt falan yapılıyordur belki.
Ne yazikki samsunda telpa yok telpa'yı aradım size gonderiyim dedim biz almıyoruz okula verin dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna root atıyorsunuz. Uygulamalardan ayarları bulun veriyi temizleye basın neredeyse tüm engeller kalkıyor, youtube vb. girebiliyorsun. Kapatıp açınca eski haline geliyor ama sonra yine yapabilirsin.

Merhaba kardeş bende okulun tableti nin yazı tipini değiştirmek için root attım ve sonra yazı tipini kaldırmak istedim internette araştırdım bir tane sitede bana dediler system/fonts klasör ismini 6 tane aaaaaa yap dediler ve sonra yeniden başlat yazı tipi kalkar.Ve bende yaptım ondan sonra tableti kapattım ve açıyorum GENERAL MOBİLE yazısı çıkıyor ve dönüyor sonra da ekran siyah oluyor ve bir de ekra nın ışığı yanıyor

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı