E-Tab 4 Format Sonrası Siyah Ekran Sorunu

Daha fazla  
Okulun vermiş olduğu E-Tab 4'e virüs bulaşmıştı. Ben de format attım. Buraya kadar her şey güzel fakat ekran kilidini açtıktan sonra menü gelmiyor, siyah ekranda kalıyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Çözüm 1: Kilitli Ekrandayken Kapatma Tuşuna 10 saniye basılı tutun güvenli modda açılacak. Ardından güvenli modda yeniden sıfırlamayı deneyin.
  • Çözüm 2: Açma/Kapama tuşu ve ses açma tuşuna basılı tut (general mobile yazısını görene kadar) ardından güç tuşlarıyla wipe cache partition seçeneğine gelerek güç tuşu ile ok yap. Ardından Tabletiniz normal şekilde açıldığı anda kapatın ve üstteki adımı 4. kez olana dek uygulayın bu sağlam olması için gereklidir. Bu adımda ortadaki ikinci seçenek olan wipe data / factory reset seçeneğini güç tuşuyla seçin Yes -- delete all user data yazısına gelin ve de güç tuşuna basarak bu seçeneği onaylayın. Açılınca aktivasyon yapın sorununuz çözülür

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı