E ticaret yapmak

müşteri faturaya bakar ise durumu anlar
Müşteriye tedarikçi fatura kesmiyor. Faturayı bayisine kesiyor. Müşteriyede faturayı bayi 899₺'den kesiyor.

Yaptığınız sistem API entegrasyonu üzerinden tedarikçiye otomatik siparis oluşturmuyor mu?

Bu kısmı manuel yapıyorsunuz gibime geldi.
Evet, tedarikçiden siteye ürünlerin eklenmesi ve güncellenmesi otomatik, siteden trendyola ürünlerin aktarımı ve güncellenmesi otomatik, trendyoldan verilen siparişlerin siteye aktarımı otomatik, tedarikçiden sipariş manuel veriliyor. 7 tane farklı tedarikçi var.

Bilgisayar üzerinden para kazanamazsın. Gir bir fabrikaya emekli olana kadar çalış. Geçen bir gençle konuşuyorum dropshipping yapıyorlar aylık 90 bin kazanıyorlar diyor bu gençleri kim kandırıyor.
Bu sırada evden bilgisayarıyla çalışmakta olan ben 😁

Müşteriye tedarikçi fatura kesmiyor. Faturayı bayisine kesiyor. Müşteriyede faturayı bayi 899₺'den kesiyor.

Evet, tedarikçiden siteye ürünlerin eklenmesi ve güncellenmesi otomatik, siteden Trendyol'a ürünlerin aktarımı ve güncellenmesi otomatik, Trendyol'dan verilen siparişlerin siteye aktarımı otomatik, tedarikçiden sipariş manuel veriliyor. 7 tane farklı tedarikçi var.

Bu sırada evden bilgisayarıyla çalışmakta olan ben 😁

Tabii canım aylık 150k kazanıyorsundur. Bu internet dünyasında sıkan sıkana.

Tabii canım aylık 150k kazanıyorsundur. Bu internet dünyasında sıkan sıkana.
Edit: Daha önce yine bu forumda birini görselde atarak fena bozmuştum, sen boşver taş devrinde yaşadığımız için internetten para kazanılmaz. Şuan bunu okuduğun forum sitesinin sahipleride hobi olarak bu siteyi açık tutuyorlar, normalde fabrikada çalışıp emekliliklerini bekliyorlar.

Son düzenleme:
Yok yav gerçekçi olalım şu an güncel euro kuruyla hesaplarsam aylık 50 yapıyor kazancım. Tabiyki fabrikalarada çalışan lazım herkes bu işleri yapsa biz ne yiyeceğiz. Yine de sizin düşünceniz biraz geri kafalı düşünceler gibi geldi bana. Hangi devirde yaşıyoruzda internetten para kazanılmaz diyorsunuz anlamadım. Ben liseyi bile okumadan bırakıp bu işlere girmiştim zamanında, liseyi daha sonra açıktan bitirdim.

Bu arada ben dropshopping yapmıyorum. Arada gelirse bu işi yapmak isteyenlere sistemi kuruyorum ek gelir oluyor benim için. Şu anki bahsettiğim sabit kazancım bir alman SEO firmasından geliyor.

Aynen ben de aylık 150k kazanıyorum Amerika SEO firmasından geliyor. Gençler sizlerde kazanabilirsiniz. Kursta satarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı