İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Brown switchin hissiyatını gayet sevdim. Hem klik sesi yok hemde istediğim sertlikte. Şuanlık alma niyetim yok ama alırsam yine aynı tarz alırım.
Yay sesi var mı hocam?

Yok diye biliyorum.

Klavyeye pamuk ile yaptığınız işlem sesi azaltmak için mi? Normal şartlarda sesi rahatsız edici mi?

Daha thocky bir ses çıkarması için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunun gibi.

Hocam çok teşekkür ederim incelemeniz gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık, benim klavye geldiği zaman ben de ses testi atarım bakalım Outemu red abimizin performansı nasıl.

Yay sesi yok. Pamuğu sesi toklaştırması için yaptım.

Videolarda biraz fazla geliyor ama aslında rahatsız edici bir ses yoktu. Sadece böylesi daha hoşuma gider diye yaptım.
Kısa sürede sorun çıkaracak gibi duruyor mu hocam? Hissiyatından, renklerinden anlayabilirsiniz. Bir sorun çıkardı mı? Basmama, ışıklarının gidip gelmesi gibi?

Kısa sürede sorun çıkaracak gibi duruyor mu hocam? Hissiyatından, renklerinden anlayabilirsiniz. Bir sorun çıkardı mı? Basmama, ışıklarının gidip gelmesi gibi?
Işıkla veya basmamayla alakalı halen bir sorun yaşamadım. Daha önce Gamepower Katana RGB kullanıyordum yanlış hatırlamıyorsam Outemu mavi anahtar vardı. O klavyenin gerek yay sesi olsun, gerek tuşların alttan bastırınca yerinden çıkması olsun, gerek tuş kapaklarının lak lak sallanması olsun şuan ki klavyede olacağını zannetmiyorum. Eğer PCB yönünden sorun çıkartmaz ise tuş takımı alınır, Akko anahtar alınır devam edilir.

Hocam çok teşekkür ederim incelemeniz gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık, benim klavye geldiği zaman ben de ses testi atarım bakalım Outemu red abimizin performansı nasıl.
Outemu abimizden bir an önce kurtulman gerekecek gibi.

Eğer bu bilgi doğru ise anahtarların kötü olmadığını söyleyebiliriz. Ha Akko'ya ürettiği anahtarla E-Yooso ya ürettiği anahtar bir olur mu? Sanmam.

Bu arada ilk defa %60 klavye kullanacaklar için ürün aşırı minnak gelebilir. Kutudan çıkarttığımda çok şaşırmıştım Alışmam yarım saatimi almadı.

Son düzenleme:
Oyunlar da nasıl hocam?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…