E3 2016 PS4.5 Neo Hakkında Araştırma

Xerjoff

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2014
Mesajlar
707
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Muğla/Milas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

E3 2016'da tanıtılacak yeni ara konsollar hakkında bazı araştırmalar yaptım. Özellikle 2 yıldır ps4 sahibiyim. Yeni tanıtılacak ps4 neo'yu merakla bekliyorum. Ancak ne bekliyorsun diyenler olursa nasıl kazıklanacağımızı merak ediyorum. Eğer Sony 40 milyondan fazla satmış PS4'ü unutturacaksa ve PS4 sahipleri için Ps4 Ve Ps4 Neo takas imkanı sağlamazlarsa direk Xbox'a geçeceğim. Bir de görüntü kalite farkı olursa kesinlikle bir daha elime Sony malı almam.

Xbox için ise yeni konsolunda Polaris mimarisi kullanılacağı ve ps4 neo'dan 1,5-2 kat daha güçlü olacağı söyleniyor. Eğer Microsoft ara konsolda bu kadar büyüme ve yenileme yaptıysa Xbox'a geçeceğim. Microsoft XB1 kullanıcılarına her türlü takas imkanını sağlayacağından şüphem yok. Sony'den ise biraz korkuyorum. Sony için büyük gün E3 2016. Ya tam batacaklar, ya da tam yükselecekler. Eğer aranızda ps4 sahipleri varsa böyle büyük bir uçurum oluşursa derhal Sony'den ayrılmalarını öneririm. Bekleyip göreceğiz.

Sevgiler.
 
Takas imkanı verseler ne olacak? Ps4getir neoyu 300dolara al deseler mesela? Durduk yere bin lira mi verelim? Bu neo işi sürekli gündemde çıkmadan ortalık harman yerine döndü. Zaten sony ps4'ü unutursa kendi kaybeder. Bunun bilincindedir herhalde koskoca firma. Şahsen neo çıksa bile ben herhangi bir geçiş yapmayı düşünmüyorum.
 
Bir PS4 sahibi olarak eğer Sony neo modelini çıkarırsa verdiğim paramı haram zıkkım ederim. 40 milyon kişiyi keriz yerine koymak çok aptalca. Hemen PC platformuna geçiş yaparım. Olmadı paramızı iade etsinler.
 
PS Neo mantıklı bir hareket. Çünkü şuan ki PS4'ün gücü o kadar iyi değil. Daha doğrusu konsolların gücü yetersiz. Açıkçası VR için çok mantıklı bulmuyorum çünkü VR çok hantal ve adam akıllı oyun yok. Ayrıca grafiksel olarak yetersiz. Tahminimce VR mobil sektörde daha çok iş görecektir. Kısacası PS Neo'yu gelişen grafiklerde oyun yapımcılarının şikayetleri üzerine çıkardıklarını düşünüyorum. Elbet VR'ye yapılan yatırımdan sonra VR da büyük etmendir. Bekleyip göreceğiz açıkçası. He gerçi PS Neo çıksa daha donanımı yüksek bir konsol olmasının dışında bir şey fark edeceğini sanmıyorum ben çünkü XBox'ta çıkarıyor ve adamlar hem VR odaklı hem de VR ile işi olmayanlar için bir konsol çıkarıyor. Bu da bende yeni konsolların amacının VR'da sabit 120 FPS'yi görmek olduğu olgusuna yol açıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı