E39 5.30D alınır mı?

mustf.g7

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, BMW'nin en sağlam dizelinin M57 kodlu motoru olduğunu birçok yerde duydum aynı motor E39 ve E60 da bulunuyor YouTube'da bakımları yapıldığı taktirde E39'un 600000 km de bile saat gibi çalıştığını gösteren videolar ve destekleyen yorumlar bulunuyor E60'ın düşük km ortalama 150000-200000 de olanlarına 1 milyon TL civarı isteniyor bu kadar bütçem yok olsa da vermem hafif yükleyebileceğim sağlam dizel olmasını istiyorum bir BMW ustası E39'un dizeli asla alınmaz ama benzinlisinin V8 bile alınır arızası kolay çözülüyor dedi, 2001 E39 kasa 5.30 D seçtim orijinal 190000 km de tabii ki gidip bakacağım hor kullanılmışsa yine almayacağım bu araca binen ya da tecrubesi olanlar varsa yorumlarını belirtirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Omega B 2.5 Dti de M57 motora sahip. Otomatiği de gene Bmw'deki otomatik. Lci model alınmalı bu araba.
Yakıt hız ve genel inceleme için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Omega B 2.5 Dti de M57 motora sahip. Otomatiği de gene Bmw'deki otomatik. Lci model alınmalı bu araba.
Yakıt hız ve genel inceleme için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cahilliğime ver Omega Opel değil mi, opelin mi lci alınmalı yoksa bmw nin mi attığın videodaki araç benim dediğim araç.Almayı düşündüğüm aracın linkini bırakayım inceleyin isterseniz yorumunuzu almak isterim

Araç : https://shbd.io/s/psjfAzCx

Hocam cahilliğime ver Omega Opel değil mi, opelin mi lci alınmalı yoksa bmw nin mi attığın videodaki araç benim dediğim araç.
Biraz karışık yazdım sanırım Lci Bmw'lerde kullanılan bir ifade Opel facelift kullanır. Ama Omega'daki Y25DT motor da bildiğin M57 motor. :)

Biraz karışık yazdım sanırım Lci Bmw'lerde kullanılan bir ifade Opel facelift kullanır. Ama Omega'daki Y25DT motor da bildiğin M57 motor. :)
Omega 2.5 a daha önce kullanmadım fakat bindim cidden iyi gidiyor, e39 kasanın biraz hayranıyım üstelik 3000 motor ve m57 dediğimiz gibi bahsettiğiniz lci modelin nasıl anlayabilirim farkını

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı