E5450 ve GTX 750 Ti sistem toplama

Rayun1

Decapat
İyi günler, elimde Xeon E5450 işlemci ve Asus çift fanlı GTX 750 Tı ekran kartı var. Bana anakart, RAM, power ve kasa önerir misiniz? 2. el toplayacağım, elimde HDD mevcutÇ SSD de ekleyebiliriz.
Yardimci olacak kimse yok mu g41 combo anakart uyumluymus bunun hangi markasini onerirsiniz gigabyte var msi asus var

Son düzenleme:
Ben olsam hemen o işlemciden kurtulup daha güncel birşeyler arardım. İşlemciniz G41 ie uyumlu,marka olarak farketmez hangisi en ucuzsa ona yönelin. RAM olarak DDR3 4+4 alabilirsiniz tabii anakart DDR3 ise.

D
Ddr 3 destekliyormus peki ramlerin hizi kac olmasi lazim bide power 400 +80 yeterli olurmu
Bütün G41ler DDR3 mü bilmiyorum. Ramlar DDR3 olsun yeter hızı ona göre düşürür anakart. 1333 var piyasada. G41 1066 destekliyor. 1066 bulamazsınız.Tabi anakarttan anakarta değişir. Ortada bir anakart modeli yok net konuşamıyacağım.

Diyelim Gigabyte G41 Combo aldınız. Max RAM 8GB 4+4,max frekans 1066. 1333 de 1600 de alsanız 1066 olarak çalışır.

Böyle bir sisteme 400W kaliteli bir psu yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı