Merhabalar ben bundan yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarımla Minecraft oynarken drop yemeye başladım biraz araştırma sonucu işlemcimin ısındığının farkına vardım. AIDA64 ve speedfan üzerinden bakarken her şey kapalı bir tek Minecraft açık işlemcim 115 derece olmuştu. Sonrasında 25 TL'ye Hepsiburada'dan Rampage TM-130 model termal macun sipariş vermiştim macunu aldım ince bir şekilde sürdüm her şeyini geri taktım ondan sonrasında bilgisayarım en düşük 45 derece Max. 100 derece gördü (Max 100 dereceyi Minecraft'ta) üstüne biraz daha binmek istedim 100 derece oyunlarda fazlaymış ben 3 GB RAM Intel E6300 2.8 GHz işlemci 2 GB AMD ATI Radeon HD 7350 ekran kartımla Windows 10 kullanıyordum ve yaklaşık 100 GB'lik dosya oyun vb. şeyler vardı bunların yük yaptığını düşünerek format ile Windows 7 Ultimate'ye bu sabah geçtim tüm Driver'lerimi Driver Booster 7.5 Pro ile kontrol ettim lakin şu anda sadece Google ve coretemp açık olmasına rağmen sıcaklık değerleri aşağıda ben Discord ve Google açıyorum üstüne bir de video açıyorum işlemcim direkt 80 derece oluyor daha yeni formatlı her şeyi tam neden böyle oluyor anlayamadım
yardım edebilecek varsa şimdiden teşekkürler :=)
Çok özür dilerim sıcaklık değerlerini paylaşmamışım hemen buraya atayım sıkıntı olmaz umarım. (Şu an sadece Google açık.)
Çok özür dilerim sıcaklık değerlerini paylaşmamışım hemen buraya atayım sıkıntı olmaz umarım. (Şu an sadece Google açık.)