E6300 sisteme macOS kurulumu

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
@566156 Hocam merhaba, şu anda sizin bana attığınız linkteki macOS Catalina 10.15.7 sürümünü indiriyorum, bir yandanda balenaEtcher'ı yükledim, ISO kurulumu bitince haber vereceğim. Ayrıca şu videoyu izleyerek yapmayı düşünüyorum ama videodaki BIOS ayarlarının hiçbiri benim BIOS'umda yok sıkıntı olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS Ayarlarının hepsi yoksa sadece olanları yapmalısın. Tüm sistemi detaylı belirtir misin? Ekran kartı, Wi-Fi vs. BIOS Ayarlarının adı farklı olabilir bu arada.

BIOS Ayarlarının hepsi yoksa sadece olanları yapmalısın. Tüm sistemi detaylı belirtir misin? Ekran kartı, Wi-Fi vs.

Intel E6300 @2.80 GHz
Zotac GeForce GT 420 1 GB
G31T-M7
2x2 800 MHz RAM
Wi-Fi olarak ise:

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran kartı Catalina desteklemiyor, eski OS X sürümlerine bakabilirsin. AIDA64 ile Wi-Fi'ı öğrenme şansın var mı?

Düzenleme: OpenCore Legacy Patcher ile yapılabiliyormuş.

Bir göz atın bu rehbere.

Ekran kartı Catalina desteklemiyor, eski OS X sürümlerine bakabilirsin. AIDA64 ile Wi-Fi'ı öğrenme şansın var mı?

Düzenleme: OpenCore Legacy Patcher ile yapılabiliyormuş.

Bir göz atın bu rehbere.

Hocam peki bu ekran kartı için hangi sürüm uyumlu? Ve de işlemciye mi yoksa ekran kartınamı fake ID yapmak daha kolay?

Fake ID denilen şeyi yapmak uzun sürmüyor, işlemci kimliğini giriyorsun ve bu kadar. Sen istersen Catalina dene, OpenCore Legacy Patcher ile hallederiz. Normal şartlar altında Mountain Lion destekliyordu galiba.

Fake ID denilen şeyi yapmak uzun sürmüyor, işlemci kimliğini giriyorsun ve bu kadar. Sen istersen Catalina dene, OpenCore Legacy Patcher ile hallederiz. Normal şartlar altında Mountain Lion destekliyordu galiba.

Tamamdır hocam, bu arada attığım videodaki işlemleri yapayım değil mi? Ve de bu fake ID meselesini macOS kurduktan sonra yapacağız değil mi?

Kurulumdan önce yapacağız. Kurulumdan sonra yapamayız zaten boot etme anında hata alırız. Video'daki işlemlerin aynısını yap evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı