E6300 Tabanlı Sistemde Performans Sorunu

Serdar2

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Cümleten hayırlı günler arkadaşlar,

Elimdeki bilgisayar 4 senelik 4 senedir kullanıyorum 2 sene önce bir ekran kartı aldım Nvidia GT-9600. Ondan sonra hiçbir parçası değişmedi ara sıra işlemci macununu yeniledim ama son 1 2 aydır bilgisayar iyice yedi bitirdi beni değişiklik olsun Windows 8'e dönelim dedik daha çok performans alırmışız öyle dedilerdi. Windows 8 kurdum ama Chrome olmak üzere Steam'den satın alıp sıkıntısız oynadığım oyunlar son zamanlarda durmadan sıkıntı vermeye başladı silip tekrar yüklüyorum aynı, acaba attığım formatta mı bir sıkıntı var bilemiyorum. Birisi yardım etsin, bu bilgisayar bir elden geçmeli, çok sorun çıkarmaya başladı. Ben Windows 8'i kurduktan sonra herhangi bir ayar yapmadım driverleri yükledim sonra oyunları kurdum. Bir de bu bilgisayara en az 50 60 kez format atılmıştır sistem özellikleri aşağıda Steam üzerinden sahip oyunları da yazacağım. Gereken nedir, ne yapılması lazım? Yardım eder misiniz?

Sistem özellikleri :
1.jpg

Ekran kartı :
2.jpg

Steam oyunlar :

Counter Strike Global offensive

Bilgisi olan yokmu? :lanet:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı