E6700 Sistem Kasma Sorunu

Tamam hocam.

Peki arkadaşlar sinirimi kontrol etmenin yolu yok mu?
O biraz zor.

Derin nefes al. Rahatla. O patlama anında kendini tut, klavyene vurma. İlla vurmak istiyorsan yatağına yumruk atabilirsin istediğin kadar.

Sinirden onu bunu kıranları anlamıyorum. Ben de yavaşlığından çıldırıyorum Q6600 sistemimin ama klavye oydu buydu kırmadım :)

O biraz zor.

Derin nefes al. Rahatla. O patlama anında kendini tut, klavyene vurma. İlla vurmak istiyorsan yatağına yumruk atabilirsin istediğin kadar.

Sinirden onu bunu kıranları anlamıyorum. Ben de yavaşlığından çıldırıyorum Q6600 sistemimin ama klavye oydu buydu kırmadım :)
Sinirleniceksen de teknolojik aletlerden çıkarma. Yastığa vur vs.

O biraz zor.

Yapamıyorum hocam. Yapamıyorum onu. İlla bir yerlere vuruyorum, kendi canım da acıyor. Canımın acımasını da istiyor gibiyim.
Sinirleniceksen de teknolojik aletlerden çıkarma. Yastığa vur vs.
Olmuyor hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı