E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Hocam EKSA'nın yeni sürüm aliexpress linkini yazar mısınız?

Dostum US $32.99 45% OFF|Oyun kulaklığı oyun EKSA E900 Pro 7.1 kablolu kablolu kulaklık PC USB/için 3.5mm kulaklık PS4 Xbox gürültü önleyici Mic|Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları| - AliExpress bu linktekini alsam sıkıntı olur mu aynı magaza ama farklı ilanı cok alan yok en ucuz bunu buldum. Bir de newer version resmi ile satılan US $34.33 38% OFF|EKSA E900 PRO Gaming Headset Gamer 7.1 Surround ses kablolu oyun kulaklıklar için mikrofon ile Xbox/PC/PS4 dizüstü bilgisayar/dizüstü bilgisayar/XIAOMI|Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları| - AliExpress bu var hangi linkten almalıyım.

Dostum sitenin adı nedir?

plati.ru hocam.

Hocam asıl ben teşekkür ederim. Fırsat güzeldi gerçekten, internetin en güzel yanlarından biri olsa gerek bu yardımlaşma neyse konuya dönelim.
Ben bu yorumun sonunda satıcının ilettiği kullanım klavuzunu ekleyeceğim. Mantık genel olarak şöyle; hazır kuponun ekli olduğu bir hesap veriyorlar size. Ve sanırım sorun yaratmaması adına kuponun uygulanıp ödendiği bir yöntem var; ürün seçip webmoney ödeme alıyorsunuz. Doğal olarak webmoney ödeme yöntemi çalışmıyor üyelik vs istediği için. Sanırım işin özü burada çünkü ürün kupon uygulanmış halde "sipariş" durumuna düşüyor. Yani fiyat artık 18,30 dolar. Siz envantere dönerek onu ödüyorsunuz normal kart ödeme ile. Ben bu şekilde sipariş verdim ve sorun yaşamadım.
Ban durumuna gelirsek dediğim gibi hepsi mobil veri kullanan cihazlarla denememe rağmen ban aldı hesap. Kupon kardeşliği olmadı, ha olsaydı bu kadar ucuza gelmezdi o ayrı ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Yaklaşıl 3 sene önce Motospeed CK104'ü o günün kuru ile 225 lira civarında almıştım. Tıpkı sizin gibi bu fırsatlar varken ve kur uygunken bir klavye alıp kenara koymak istiyorum. Türkiye'de almaya kalksam 500-600 lira ödeyeceğim. Detaylı bakmasam dahi aynı markanın kompakt modelleri 150 liraya gelmekte bu kupon durumlarıyla, daha uygunuda bulunabilir. O yüzden klavye durumlarında yanınızdayım. Uygun bir yol bulup güzel bir model alıp bir kenara koymak istiyorum. Ha bu sefer farklı kart kullanmam gerekebilir ve bu sanal kart ile aşılabilir. Sipariş verdikten sonra taşınmamda cabası, tüm internetim değişti yazının sonuna Rus arkadaşın ilettiği klavuzu ekleyeyim. Bakalım klavye serüveni nasıl olacak...
__________________________________________________________________________________________________________

Rules and recommendations allowing you to buy almost unlimited purchases with coupon:
Required
:
1. Every time - New IP-address. You can use VPN, sharing net from smartphone etc.
2. Every time - New incognito window. Not a Tab. You must close previous window and re-open a New One. Any modern browser will suit.
3. Every time - change the recipient's name, the local address and Phone number. Ivanov Petr = Iwanoff Pyotr = Ivahov Peotp etc. The same goes for the address. It is forbidden to write the same number. More imagination!
4. You have to pay with Webmoney. Card can only be used once and never again.
5. Use the purchased coupon first. If you will place any another order without the coupon - it becomes expired.
Recommendations:
1. Sometimes some banned product makes the order closed by Ali. You have to find another seller of the product.
2. It is recommended to choose not popular goods. You can not buy the same product several times in a row. Pause, alternate.
3. The use of additional goods is allowed (product that raises the order Value before the coupon is triggered). But another One says this situation has an additional risk.
4. If the order is closed, but the coupon remains active, you can try to re-use it. Change the product and don't forget about required rules.
5. You have to enter the address before coupon apply.

Düzeltme: Klavye olarak bu model fena durmuyor:

Hocam, attığınız link ucuz değil. Sizin attığınızda kargo parası da var. Aslında ikisi de aynı fiyata geliyor ancak benim attığım yerden daha çok alan var, insanın psikolojik olarak bile oradan alası geliyor Sıkıntı olacağını zannetmem.

Webmoney ile bi' nevi bug oluşturuluyor sanırım. Klavyeyi fixlenmeden alsak iyi olur Ayrıca hocam, attığınız model kaliteli bir model değil. Kuponu da hesaba katarak yeni konu açıp bütçenizi belirtirseniz yardımcı oluruz. Yine de o bütçede şuna bakabilirsiniz:

Notu ilettiğiniz için de teşekkürler.

Hocam size nasıl ulasabilirim DC'den ekler misiniz khandaara#5969 almak istiyorum ama anlamadım ne yapmam gerektiğini.

8 Ocak'ta sipariş vermiştim 18 ocakta türkiyeye geldi PTT Kargo beni gerçekten şaşırtarak bugün yani 2 gün içerisinde teslim etti 23 TL ücret çıktı çok memnun kaldım @Ali Pınar teşekkür ederim tekrardan önerdiğiniz için alacak arkadaşlara birkaç bilgi vermek isterim kutu biraz ezilmişti fakat kulaklığa bir zarar gelmemiş sadece pedlerin alt kısımlarında biraz ezilme var kullandıktan sonra düzeliyor Ali hocam ayrıca driveri yüklemek istiyorum ama attığınız videodaki driveri mi indirip kurmamız gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…