E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

@Ali Pınar hocam ben de almayı düşünüyorum bu kulaklığı, 2 tane soru sormak istiyorum sana. Uzun kullanımda (5 saat ve üstü) rahat mı?
Bir de bu cızırtının olup olmadığına karar verebildin mi? Çok rahatsız ediyor mu bu durum?

@robinhood94, ses kalitesi olarak yüksek ihtimalle E900 Pro daha iyi, mikrofonu falan da çıkıyor. Kablosuza ihtiyacınız varsa Air Pro'ya yönelin. Ben ses kalitesi, rahatlık, mikrofon kalitesi ve diğer etmenlerden dolayı E900 Pro aldım.

5 saat kullanımda her kulaklığın rahatsız edeceğini düşünüyorum ancak pedlerin çok yumuşak ve rahat olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 5 saat aralıksız hiç deneyimlemedim maalesef.

Cızırtı konusu yokmuş hocam, oynadığım oyunda marketten bir şey alırken oluyordu sadece. Onu da diğer arkadaşlarıma sorduğumda onlarda da olduğunu öğrendim. Bir sıkıntı yok yani.

E900'ün 7.1 kalitesi de tatmin edici değil oyunlarda.

Sipariş bugün geldi. 188tl almıştım. 21 gün sürdü. 4 gün gümrükte kaldı. 23.70 TL vergi çıktı. İlk izlenim güzel duruyor. Ses olarakta elimde anker strike 1 var profesyonel değilim ama aynı gibiler kötü değil yani.

Dosya Ekleri

• IMG_20210313_130539.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 89
Ürün 16 günde elime ulaştı. 46.80 TL vergi çıktı. Toplamda 260 TL'ye geldi. Paket içeriği tamdı, herhangi bir eksik bir şeyi yoktu. Kulaklık çok ağır değil, ideal bir ağırlığı var. Ses kalitesi güzel, beğendim. Ses seviyesi aşırı fazla. Son seste kullananın kulağına saygısı yoktur, size öyle diyeyim. Mikrofonu ise, sesi net bir şekilde alıyor.
Düzeltme: Kulaklık biraz kafada kalınca başımda ağrı yapmaya başladı.
Düzeltme 2: Kulaklıkla alakalı ağrı değilmiş. Başka sebepten dolayı.

Merhaba arkadaşlar kulaklık bugün geldi 38.8 lira vergi ödedim. Kulaklık müzik dinlemek için parasına göre çok iyi yani parasına göre derken ben 150 liraya aldım 20$ indirim kuponuyla 38.8 lirada vergi ödedim 188 liraya geldi. Ancak cs go performansı kelimenin tam anlamıyla berbat. Adamların nereden geldiği belli olmuyor. Bunun için bir ayar var mı? 400-450 lira drop plus'a verir miyim? Hayatta vermezdim.
Elimde somic g910 var bununla kıyaslayınca oyun performansında uçurum var. Somic G910'u zamanında gearbestten almıştım 40$'dı.

Hocam hortlatıyorum kusuruma bakmayın da mpow Air Pro linki atar mısınız sizin incelemedeki linkte stoklar bitmiş de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…