E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Hocam şu an E900 Pro'yu en uygun şekilde nasıl alabilirim? Kuponları nasıl kullanacağımı nasıl alacağımı pek bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamlar herkese, E900 Pro'yu araştırıyordum. AliExpress üzerinden sepete eklediğimde 15$ vergi çıkıyor. Sanırım satıcı eklemiş bu opsiyonu. Bunu kaldırmanın bir yolu var mı? Bir sorum daha var, Corsair HS70 kullanıyorum şu an halihazırda. O kadar rahatsız ve ağır ki, esnetmeye çalışırken kırdım kulaklığı. Kafam standartların üzerinde büyük. Bu kulaklıkla rahat eder miyim? Ağırlığı ne durumda? Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Eğer kafanız gerçekten büyükse uzak durun hiç konforlu gelmeyecektir, hafif ama biraz küçük bir kulaklık normal bir kafa hacmine sahibim max ayarında kullanıyorum.

Bu linkte ben herhangi bir peşin vergi görmüyorum, gümrük vergisi olarak genelde 24 TL civarında geliyor 48 lira gelenide var.

Kafayı yiyeceğim hocam, 2000 lira vermeden rahat bir kulaklık bulamamak o kadar can sıkıcı ki. Teşekkürler cevaplarınız için o halde başka bir çözüm aramalıyım.

Kendi çapımda küçük bir EQ ayarı yaptım. Tizler biraz daha ön planda oldu boğukluğu gitti. İsteyen deneyebilir rekabetçi oyunda denemedim isteyen arkadaş deneyerek nasıl olduğunu belirtebilir.

Müzik dinlerken benim hoşuma gitti. Arkada kaybolan bass tonlu piano sesleri biraz daha netleşti.

Kulaklık ile ilgili sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Şöyle ki Discord üzerinden konuşma yaparken bir uygulamayı kapattığımda veya girdiğimde Discord odasındaki sesleri duymamaya başlıyorum taki odaya çık gir yapana kadar. Spotify üzerinden şarkı dinlerken de müziğin birkaç saniye kesilip sonra devam ettiğini deneyimledim. Ayrıca şunu sormak istiyorum. Kulaklığı usb kablosu ile mi yoksa jak girişi ile mi kullanmayı tavsiye edersiniz?

Kulaklığı bugün teslim aldım. Sizce jak girişiyle mi yoksa usb ile mi kullanmalıyım?

Kulaklığı bugün teslim aldım. Sizce jak girişiyle mi yoksa USB ile mi kullanmalıyım?

Nasıl istersen.

Dersen ben 7.1 kullanmak isterim diye USB ile bağlantı yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…