EA hesabım banlandı

Coffee Lake

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Dün Steam üzerinden EA Play almıştım ve tüm oyunları kütüphanene ekleyip çoğunu indirmeye bırakmıştım. Bugün sabah FIFA 23 girmeye çalıştığımda "hesap bilgisi alınamadı" gibi bir bağlantı hatası ile karşılaştım. İnternetten çözümlerine baktım her şeyi denedim ama işe yaramadı. Sonrasında mailine girdiğimde EA hesabımın banlandığını gördüm. Bu nasıl olabilir? Sırf EA Play aboneliğini Steam üzerinden aldım diye ban yemem çok saçma değil mi?

Dosya Ekleri

• image-4.png
    image-4.png
    58,2 KB · Görüntüleme: 1.011
  • Screenshot_2023-07-23-15-44-53-790_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2023-07-23-15-44-53-790_com.google.android.gm-edit.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 844
Pc'de yaptığım tek değişiklik yeni sdd almıştım, oyununun dosyalarını steam üstünden C'den D'ye taşıdım. Bununla alakalı olması mümkün değil gibi geliyor ama olağandışı başka da hiçbir şey yapmadım. Aynı zamanda diğer online oyunlarımı da yeni ssd'ye taşıdım. Cs:go , new world, warframe falan. Diğer hiçbiriyle ilgili bir problem yaşamadım. Bu işlemi yaptıktan 1 saat sonra falan EA'den mail geldi, offline draft maçın ortasında bağlantı koptu ve banladığımı öğrendim.

Bu ne saçmalık la.
Eski hesabımdan yeni hesabıma coin aktarmıştım, arkadaşlarımla aramızda lazım oldukça coinleşiyorduk, web App'te sbc solver kullanıyorum. Beni banlamıyor sizi banlıyor bu EA harbi sorunlu.

Pc'de yaptığım tek değişiklik yeni sdd almıştım, oyununun dosyalarını steam üstünden C'den D'ye taşıdım. Bununla alakalı olması mümkün değil gibi geliyor ama olağandışı başka da hiçbir şey yapmadım. Aynı zamanda diğer online oyunlarımı da yeni ssd'ye taşıdım. Cs:go , new world, warframe falan. Diğer hiçbiriyle ilgili bir problem yaşamadım. Bu işlemi yaptıktan 1 saat sonra falan EA'den mail geldi, offline draft maçın ortasında bağlantı koptu ve banladığımı öğrendim.

Yılda en az 2-3 kere klasör, hard disk değiştiririm. Sanman bundan olacağını.
Offline draft; Coin konulu bir şey. Burada bir şeyler olmuş olmalı.

Sebep söyleseler kafi. Bu şekilde olunca ''aldık paranı, banladık, sebebini de söylemiyoruz'' diyorlar resmen. EA gibi bir firma böyle tavır gösterince insanın zoruna gidiyor, mahalle bakkalı böyle davranmaz müşterisine.

Yılda en az 2-3 kere klasör, hard disk değiştiririm. Sanman bundan olacağını.
Offline draft; Coin konulu bir şey. Burada bir şeyler olmuş olmalı.

Hocam oyunda yeniyim diye, semi-pro zorluk seviyesi seçip farklı galibiyetler aldım npc'ye karşı. Maç başı da ortalama 500 coins mi ne verdi, bunun neresi sözleşme koşullarını ihlal olabilir ki. Real madrid'i 14-0 mı ne yenmiştim, belki banı atan arkadaş madrid taraftarıysa zoruna gitmiştir. :D

Kulübün ismini Black Cats FC yapmıştım, ırkçılık falan gibi mi algıladılar acaba diyicem de iyice saçmalamaya başladım. Cidden sebepsiz yere banladılar.

Son düzenleme:
Ben daha ban yemedim ama sizi görünce durup duruken ban yiyecekmişim gibi hissetmeye başladım. Şu ana kadar sadece A Way Out ve It Takes Two'ya çeviri kurdum. EA Play'i Steam'den aldım. Ban yer miyim?

Merhaba, aynı şekilde bende durduk yere haksız ban yedim. FIFA 23 için 1 aylık EA Play aboneligi almıştım. FC24e başlama niyetim vardı. Görev falan yapayım derken tam 1 haftanın ardından banlandı. Mailime gelen ban bilgilendirme ve itirazıma cevap mailleri resimlerde...

Dosya Ekleri

• bb1.png
    bb1.png
    99,1 KB · Görüntüleme: 193
  • bb2.png
    bb2.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 185
  • bb4.png
    bb4.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Neyin kör savunuculuğu bu. Adam bir şey yapmadım banlandım diyor. Te Allah'ım ya,neyse..

Aynı problemi birebir ben de yaşıyorum. 2 gün önce hesabım, aynı mail atılarak banlandı. 2 kere EA'e ticket attım. İkisinde de aynı cevabı verdiler. '' Hesabınız kullanıcı sözleşme kurallarını ihlal ediyor ve ban'lı kalacak diyorlar. Sebebini sorduğumda ''konuyla ilgili daha fazla bilgi veremiyoruz'' diyorlar. Biraz önce EA Forum'una konu açtım, bakalım bir işe yarayacak mı? ( Banned for no reason at all and there is no explanation for it! )

Banlanmadan önce yaptığım tek değişiklik, yeni ssd aldım aldım ve oyunu C klasöründen D klasörüne taşıdım. Bununla bir alakası olduğunu hiç mi hiç zannetmiyorum. Steam'de iade kabul etmedi 6 saat oynama sürem var diye. Reddit'te de bir çok kullanıcı aynı şekilde banlamış. Adam akıllı bir açıklama yapılana kadar konunun peşini bırakmayacağım. Bir gelişme olursa bu konu altından bilgilendiririm.
Ekran görüntüsü 2023-09-15 003416.png

Kör savunuculuk falan değil. Belli ki "Kullanıcı Sözleşmesi"ni okumamışsınız. Şu paragrafı bir kere okuyup anlayın. Ne diyor? Teknolojiler yani oyunun hile tespit yazılımı dosya depolamasını ihlalleri belirlemek amacıyla izleyebilir. Siz de C klasöründen D klasörüne taşımışsınız. Oyun kurulurken EA anticheat ile beraber dizili konuma kurar. Siz de bu konumdan oyunu taşımışsınız ve EA, hile yapmayı kolaylaştırdığınızı düşününüp (i ve ii nolu maddeler) hesabınızı banlamış. Ayrıca kendiniz de değişiklik yaptığınızı kabul etmişsiniz. EA hiçbir şekilde değişikliğe izin vermez. Sonra çıkıp da cahil cahil "Neyin kör savunuculuğu bu" diyorsunuz. Kör olan ben miyim siz mi ?

Eki Görüntüle 1944229

Kör savunuculuk falan değil. Belli ki "kullanıcı sözleşmesi"ni okumamışsınız. Şu paragrafı bir kere okuyup anlayın. Ne diyor? Teknolojiler yani oyunun hile tespit yazılımı dosya depolamasını ihlalleri belirlemek amacıyla izleyebilir. Siz de C klasöründen D klasörüne taşımışsınız. Oyun kurulurken EA anticheat ile beraber dizili konuma kurar. Siz de bu konumdan oyunu taşımışsınız ve EA, hile yapmayı kolaylaştırdığınızı düşününüp (i ve II nolu maddeler) hesabınızı banlamış. Ayrıca kendiniz de değişiklik yaptığınızı kabul etmişsiniz. EA hiçbir şekilde değişikliğe izin vermez. Sonra çıkıp da cahil cahil "neyin kör savunuculuğu bu" diyorsunuz. Kör ve cahil kimmiş?

Hocam konum değiştiğinde anti-cheat eğer oyunu tespit edemezse veya bir sorun olduğunu fark ederse oyunu açmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı