EA liseden sayısal öğrencisi olmak

berkayhenza

Centipat
Daha fazla  
Bir sosyal bilimler lisesinde okuyorum, zaten liselerde 9-10 eğitimi aynı ancak 11'de bizde sadece edebiyat ve matematik kalıyor. Lise tercihi yaparken yakında Anadolu lisesi tutmadı (%6.08'di) bende üniversite için sayısal bölüm tercihi yapmak istiyorum, EA'da çok bir bölüm yok. Şu an ne yapmam gerekiyor, 11. sınıfta okul mu değiştirmeliyim yoksa 11'i de bu lisemde okuyup 12. sınıfta açık öğretime mi geçmeliyim. Çevremde herkes 12. sınıfta okulla zaman kaybetme diyor, açık lise ve dershane ile geçirmeyi düşünüyorum. AYT fen burada sorun olacak sanırım,11. sınıf fenin biyoloji ve kimyasının üstünden gelebilirim ama fizik zor diyorlar. 11'i mevcut okulumda okumayı isterim ama ileride hiçbir işime yaramayacak edebiyat bilgilerini de almam gerekecek, üstüne bir de AYT fen eksiği oluşacak. Temelden Fen'im iyi, ortaokul ve 9-10'da hep yüksekti notlarım, bunun aksine Türkçem berbattı. Lise tercihinde hata yaptım, şu an ne yapmam gerekiyor acaba. Ayrıca bu okul değişimleri benim diploma notumu nasıl etkiler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı