EA Play indirilen oyunu tekrar indirmemi istiyor

İşletim sistemi
Windows 10

batuhan4l1fe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce Game Pass üzerinden bağlandığım EA Play hesabım üzerinden EA Launcher'ında Battlefield 2042'nin indirmesini tamamladım. Fakat indirme biter bitmez tekrar sıfırdan indirmeye başladı. Depolama alanımı kontrol ettiğimde oyun indirilmiş gibi yani yer kaplıyor. Fakat oyuna ait hiçbir dosya bulamıyorum. EA Games klasörü de tamamen boş. Bilgisayarı yeniden başlatmayı, EA uygulamasında cache temizlemeyi, ve uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedim ama değişen bir şey yok. 3mb/s ile indirme yapıyorum ve 72 GB indirme yapıp bununla karşılaşmak çok can sıkıcı. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çok uğraştım kendim çözümü buldum. Oyunun dosya konumu açın dosyaların uzantılarının değiştiğini göreceksiniz mesela starwarsbattlefront.exe_DİP_STAGED böyle uzantılar göreceksiniz, uzantıyı düzeltin yani diP staged yazısını silin exe kalsın örnek olarak starwarsbattlefront.exe,ben bütün oyun dosyalarını böyle düzeltim düzelttiğim oyun Battlefront 2 ydi,düzelttikten sonra oyunun klasörünü hemen başka bir klasöre kes yapıştır yaptım,EA appteki indirmeyi sonlandırdım,daha sonra tekrar oyunun klasörünü eski yerine koydum,EA appten App recolevry yaptım sonra oyunun klasörünü açtım Battlefront 2.exe yi çalıştırdım,direk dosyaları doğrulama yapıyor,çözüm bu şekilde, sanırım bu bir tür virüsten kaynaklanıyor.bu arada yaklaşık 1 saat oyunun dosya uzantılarını düzeltim yani birkaçını düzeltipte bırakmadım.oyunun dosya konumundaki klasörleri tek tek açın,klasör içindeki dosya uzantılarının hepsini düzeltin,dosya uzantısı sadece dll olmak zorunda değil, örnek; CAS14.cas_dip_staged > CAS14.CAS.

Arkadaşlar Merhabalar, Aynı sorun ile bugün karşılaştım ortalama 4 kez indirdi. Sıkıldım oyundan çıktım başka bir oyuna girdim bir süre sonra tekrar bf2042'ye girdiğimde. tekrar indiriyor ve toplamda 83 gb :D Akıl alır gibi değil silmeyi düşünmedim değil..

Çok uğraştım kendim çözümü buldum. Oyunun dosya konumu açın dosyaların uzantılarının değiştiğini göreceksiniz mesela starwarsbattlefront.exe_dip_staged böyle uzantılar göreceksiniz, uzantıyı düzeltin yani dip staged yazısını silin exe kalsın örnek olarak starwarsbattlefront.exe,ben bütün oyun dosyalarını böyle düzeltim düzelttiğim oyun Battlefront 2 ydi,düzelttikten sonra oyunun klasörünü hemen başka bir klasöre kes yapıştır yaptım,EA appteki indirmeyi sonlandırdım,daha sonra tekrar oyunun klasörünü eski yerine koydum,EA appten App recolevry yaptım sonra oyunun klasörünü açtım Battlefront 2.exe yi çalıştırdım,direk dosyaları doğrulama yapıyor,çözüm bu şekilde, sanırım bu bir tür virüsten kaynaklanıyor.bu arada yaklaşık 1 saat oyunun dosya uzantılarını düzeltim yani birkaçını düzeltipte bırakmadım.oyunun dosya konumundaki klasörleri tek tek açın,klasör içindeki dosya uzantılarının hepsini düzeltin,dosya uzantısı sadece DLL olmak zorunda değil, örnek; CAS14.cas_dip_staged > CAS14.CAS.

Dediklerini yaptım FC24.exe'yi çalıştırdım bu hatayı verdi şimdi dosyaları düzelttim ya tekrar indirme mi yapayım ?

Dediklerini yaptım FC24.exe'yi çalıştırdım bu hatayı verdi şimdi dosyaları düzelttim ya tekrar indirme mi yapayım ?
Dosyalarım bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
  • yenı dosyalar.png
    yenı dosyalar.png
    56 KB · Görüntüleme: 69

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı