EA vs sayısal

Tıpın şartlarını biliyorum annem babam doktor zaten. Hazırlığa gerek kalmaz C1 İngilizcem var zaten. Ayrıca 6 yıldan sonra geri kalan 4 yılda maaş alıyorsun okurken iş yapmış gibi 10 yıl boyunca maaşsız öğrenci olmuyorsun.

Kafam çalışırsam basıyor kötü bir öğrenci değilim.

Karabük'te C1 İngilizce seviyesine nasıl eriştin?

Karabük'te C1 İngilizce seviyesine nasıl eriştin?
1733410788316.png

Merhaba. Sizin fikrinizi almak için yazıyorum. EA yazarsam hedefim ilk 1000 babam EA yaz diyor eğer iyi bir yere girersen CEO falan olursun diyor(işletme veya uluslarasi ilişkiler yazacagim) fakat eğer olur da düzgün yapamazsam mezuna birakmam ayrı bir sorun oluşturur çünkü benden sonraki sene ne olacak belli degil. Eğer sayısal secersem tip yazmayı düşünüyorum paralı tip okuyacak da param olduğu için 50K'ya kadar is garantisi var. Sizce EA mi secmeliyim sayısal mi?
Alan seçimi böyle yapılmaz. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olmak istiyorsanız çok çalışmayı göz önüne almanız lazım. Siz ne yapmak istiyorsunuz? Uluslararası ilişkiler ve Tıp çok ayrı bölümler. Şu işte çok para var, şu işte iş imkanı fazla diyerekten alan seçimi yapılmaz. Evet bunlar da birer etken ama siz ne yapmak istiyorsunuz? Hadi meslek seçiminde zorlandınız. En azından sayısal ağırlıklı bir bölüm okuyup okumak istemediğinize karar verin, iyice değerlendirin.

Alan seçimi böyle yapılmaz. Ne iş yaparsanız yapın başarılı olmak istiyorsanız çok çalışmayı göz önüne almanız lazım. Siz ne yapmak istiyorsunuz? Uluslararası ilişkiler ve Tıp çok ayrı bölümler. Şu işte çok para var, şu işte iş imkanı fazla diyerekten alan seçimi yapılmaz. Evet bunlar da birer etken ama siz ne yapmak istiyorsunuz? Hadi meslek seçiminde zorlandınız. En azından sayısal ağırlıklı bir bölüm okuyup okumak istemediğinize karar verin, iyice değerlendirin.
Yani bana kalsa bilgisayar mühendisi olmak isterim ama memleket bilgisayar mühendisi kaynadığı için çok iyi bir üniversiteden mezun olmadıkça iş bulacağımı düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı