EasyNote TS11HR laptopa eGPU uygun olur mu?

KemalTheUnbeaten

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
İçinde 6 GB RAM,8.1 Pro, i5 2410M, Intel HD 3000, GT540M var bu cihaza GT 710 2 GB versiyonu ile eGPU olur mu? Best gibi bir çevirici alacak kadar bütçem yok. Mining riser alıp yapacağım. 500W güç kaynağım da var bu cihaza olur mu? Bu ekran kartıyla? GT710.

Son düzenleyen: Moderatör:
İçinde 6 GB RAM,8.1 Pro, i5 2410M, Intel HD 3000, GT540M var bu cihaza GT 710 2 GB versiyonu ile eGPU olur mu? Best gibi bir çevirici alacak kadar bütçem yok. Mining riser alıp yapacağım. 500W güç kaynağım da var bu cihaza olur mu? Bu ekran kartıyla? GT710.

Mining riser ucunu nereye takacaksınız? Sizin Wi-Fi kartını söküp oraya takmanız gerekiyor. Ona uygun bir çevirici bulmanız lazım.

Yapsan da bir işe yaramaz ki. GT710 ancak görüntü vermelik bir kart ve GT540'tan çok daha güçlü değil emin ol.
dostum gt540m doğru düzgün cs bile açmıyor core 2 duo kullanan bir sistem ile denedim gt710 ekran kartını stabil 60 fps veriyordu emin ol gt710 daha iyi olur kullanabilirsem benim sorum oluyormu olmuyormu
Yapsan da bir işe yaramaz ki. GT710 ancak görüntü vermelik bir kart ve GT540'tan çok daha güçlü değil emin ol.
gt540m laptoptaki
Mining riser ucunu nereye takacaksınız? Sizin Wi-Fi kartını söküp oraya takmanız gerekiyor. Ona uygun bir çevirici bulmanız lazım.
alıcağım riser usb to pcie express çeviricili Riser V009S Pci-E Versiyon Mining Riser Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
@KemalTheUnbeaten İşlemcin de yetersiz. Oyunu akıcı bir biçimde takılmadan oynatacak bir işlemci değil, öyle olmasaydı 540M en azında 800x600 60FPS oynatırdı.
oynadığım başka oyunlarda var mesela roblox işlemci 60 fps için yeterli ama ekran kartı çöp olduğu için oynatmıyor darboğaz yapar mutlaka full performansta vermez biliyorum ama bi hayrını görürmüyüm merak ettiğim şey o

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı