Easysmx ESM-9101, Xbox 360, One S, Logitech F710 ve Gamesir T4 Pro, T1S Karşılaştırma

Geç gördüm bayağı özür dilerim yoğundum uzun süredir g4 pro genel olarak daha iyi.
Hocam merhaba kuponu falan nasıl alıyoruz? Ürünü hâlâ kullanıyorsanız bir sorunu çıktı mı? @07driftking
Genel olarak yedekte duruyor elimde çok fazla gamepad olduğu için tek kullandığım ve ağırlıklı olarak kullandığım değil fakat bir şey olmadı 50 100 saat civarında. Beni referans almayın yine de.
Hocam merhaba kuponu falan nasıl alıyoruz? Ürünü hâlâ kullanıyorsanız bir sorunu çıktı mı? @07driftking
Kupon olayı şu an yok. Kapatmışlar yeni hesap açıp 4 dolarlık kupon var ama galiba gümrüğe ötv gelmiş dikkat edin.

Pek bir verimi olmaz bilgisayarda ama kullanan gördüm. Nintendo switch modunda bağlarsanız olur.

Pek bir verimi olmaz bilgisayarda ama kullanan gördüm. Nintendo Switch modunda bağlarsanız olur.

Teşekkür ederim. Ayrıca AliExpress yerine biraz daha vererek sahibinden.com'dan sıfır alınması mantıklı mı? Hiç AliExpress'ten alışveriş yapmadım.

Teşekkür ederim. Ayrıca AliExpress yerine biraz daha vererek sahibinden.com'dan sıfır alınması mantıklı mı? Hiç AliExpress'ten alışveriş yapmadım.
Değil bence indirim döneminde baya bir fark var. Dolar 8 civarı iken 130 140 tl civarına alıp 30 tl vergi vermiştim sahibindende 2 katı civarı zira.

Değil bence indirim döneminde bayağı bir fark var. Dolar 8 civarı iken 130 140 TL civarına alıp 30 TL vergi vermiştim sahibinden de 2 katı civarı zira.

Hocam bir dahaki indirim dönemi ne zaman olur biliyor musunuz? Ayrıca kaç günde gelmişti hatırlıyor musunuz?

Hocam döner misiniz bilmiyorum ama ben sadece PC de oynamak için ve her oyunu sorunsuz oynamak istiyorum bunun içinde 3 gamepad arasında kaldım, sizce Xbox One S mi GameSir T4 Pro mu GameSir G4 promu birden 3'e kadar sıralarsanız çok mutlu olurum.

Alabiliyorsanız xbox series veya one serisi controllerlar en iyilerden pc'de bu konuda. Bütçe kısıtlıysa gamesir de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…