Easysmx ESM-9101, Xbox 360, One S, Logitech F710 ve Gamesir T4 Pro, T1S Karşılaştırma

Alabiliyorsanız Xbox series veya One serisi controllerlar en iyilerden PC'de bu konuda. Bütçe kısıtlıysa GameSir de iyidir.

Hocam TR de fiyatımı aşıyor AliExpress'te de orijinalini bulamadım sizce sadece PC de hikayeli oyun oynamak için G4 Pro'ya daha fazla para vereyim mi yoksa T4 Pro yeter mi?

Hocam TR de fiyatımı aşıyor AliExpress'te de orijinalini bulamadım sizce sadece PC de hikayeli oyun oynamak için G4 Pro'ya daha fazla para vereyim mi yoksa T4 Pro yeter mi?
G4 pro malzeme kalitesi olarak çok daha iyi alabiliyorsanız g4 pro alın.

G4 Pro malzeme kalitesi olarak çok daha iyi alabiliyorsanız G4 Pro alın.

Sağ olun hocam AliExpress kaç günde getiriyor ortalama.
G4 Pro malzeme kalitesi olarak çok daha iyi alabiliyorsanız G4 Pro alın.

Hocam uğraştırıyorum ama çok kısa aşağıdaki kollar hakkında ne düşünüyorsunuz.

Monster Pusat Pro.
- Easysmx 9101.
-Easysmx ESM-4108
-Easysmx KC-8236

Aralarında G4 Pro kadar iyi olanlar var mıdır?

Üstte yazmıştım 20 gün civarına geliyor. G4 pro onlardan daha iyi her konuda.

Son düzenleme:
Üstte yazmıştım 20 gün civarına geliyor. G4 Pro onlardan daha iyi her konuda.

Hocam AliExpress'ten G4 Pro almayı düşünüyorum da garanti nasıl olur? İncehesap'ta 580 TL'ye satıyorlar sordum 2 yıllık garanti de varmış. AliExpress'te 470TL'vergisiz fiyat vergi ile tahminimce( 30-40TL vergi) 500-510 TL olur gibi gözüküyor. Az daha verip Türkiye'den bu fiyata almak mantıklı mı?

Öyleyse türkiyeden alın. Ciddi fiyat farkı oluyor bazen türkiyeyle yurtdışı arasında. Garanti konusunda aliexpressin 30 günlük teslim sonrası koruması var. Sonrasını karşılamazlar diye düşünüyorum.

İncehesap 2 yıllık garantimiz var dedi. Sanırım oradan alacağım teşekkürler.

Hocam sizi çok rahatsız ettim özür dilerim ama çok fazla test etmişsiniz bilginize güveniyorum o yüzden
Try 200.50 10%off | Kablosuz/kablolu gamepad Xbox One denetleyicisi için Xbox One S konsolu için joystick X kutusu için gamepad PC PS3.

Sizce bu gamepad mi GameSir T4 Pro mu insanlar replika Xbox'un iyi olduğunu söylemişler bir de size sormak istedim.

Replika ürün kumar gibi kullanmayı hiç tercih etmedim. Kullanmadım da. Kullanmanı da önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…