Easysmx ESM-9101, Xbox 360, One S, Logitech F710 ve Gamesir T4 Pro, T1S Karşılaştırma

Hocam selam. T4 Pro şu anda 600TL ancak 75kuponum var Trendyol'da 530TL oluyor. F710 ise 450TL oluyor. F1, Forza, ETS 2, AC Valhalla, Dark Souls'lar, RDR2, God of War gibi oyunlar oynayacağım ve uzun ömürlü bir şey istiyorum. 4-5 senedir Xbox oyuncusuydum Series S kullandım en son ve çok memnundum gamepadden bu sebeple GameSir'e yönelebilirim ancak garanti vs olmaması da düşündürüyor. Sorun sıkıntısı nasıl bir model? Ne önerirsiniz çok kararsızım :/

GameSir daha iyi bir gamepad.

Sağlamlık olarak F710 daha iyidir ve kalite olarak ancak ergonomisi cidden kötü bir model. Benim elimi çok yoruyor tetik tuşları. Benim için tetik tuşu sertliği sorun olmaz der iseniz F710 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kişisel olarak GameSir T4 Pro'da 1,5 yıl bitti tam olarak ve memnunum. Hatta klavye fareden daha zevkli geldiği için destekli olmayan oyunlara bile mod varsa mod yapıp öyle oynuyorum. Klavyem vs. mekanik olduğu halde. F710'un ömrü tam bilmesem de bence de daha uzundur ama ergonomisi cidden kötü. Ben bunda elimin ağrıdığını hiç hissetmedim. Ekstra olarak Turbo özelliği falan 2D souls like oyunlarda el ağrımasından kurtarıyor. Bir de GTA San Andreas'ta kas yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…