Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

Su ana kadar 3 kisinin X20'sinde RB tusunda yay sesi cikti.Sizde de var mi bir bakin, varsa yazin buraya da kullanima bagli cok rahatsiz ederse markaya falan ulasiriz belki ne bileyim.
@birkanoztrk
@Luzz
Her yerine bastım RB nin ve bir yay sesi duymadım hocam. 0 sıkıntı konuda da ben konfor olarak sıkıntı yaşıyorum. 1.5 saatir kullanıyorum da sağ bileğim bayağı ağrıdı pek alışamadım. Bir de dualsense gibi kaliteli hissettirmiyor nedense. Bakalım zamanla alışırım galiba.

Her yerine bastım RB'nin ve bir yay sesi duymadım hocam. 0 sıkıntı konuda da ben konfor olarak sıkıntı yaşıyorum. 1.5 saattir kullanıyorum da sağ bileğim bayağı ağrıdı pek alışamadım. Bir de DualSense gibi kaliteli hissettirmiyor nedense. Bakalım zamanla alışırım galiba.

DualSense ile karşılaştırmak birazcık hata olur. Tuş dizilimleri, kalitesi, konforu, yapısı birçok şeyi farklı çünkü kaldı ki DualSense alıştıysanız şu an zorluk yaşamanız çok normal. :) endişe etmeyin zamanla alışırsınız X20 gerçekten konforlu bir gamepad bundan yana şüpheniz olmasın.

DualSense ile karşılaştırmak birazcık hata olur. Tuş dizilimleri, kalitesi, konforu, yapısı birçok şeyi farklı çünkü kaldı ki DualSense alıştıysanız şu an zorluk yaşamanız çok normal. :) endişe etmeyin zamanla alışırsınız X20 gerçekten konforlu bir gamepad bundan yana şüpheniz olmasın.
Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi biraz alışmak lazım ondan sonra taş gibi bir gamepad olmuş olacak. Arkadaki butonlara da sanırım x,a,y,b tuşlarını tek tek atayabiliyormuşuz o da hoşuma giden bir özellik oldu.

Şimdi bulmak mümkün mü X20 uyguna?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı