Fiyatı göz önünde bulundurursak 8BitDo Ultimate 2C almak daha mı iyi sizce yoksa bunumu aşırı üzermi 8BitDo yanında.
2C aldım abime de kullanması için X15 aldım X15'i de bir süre dener ona veririm unutmazsam veya biri bana hatırlatırsa karşılaştırma yapabilirim. X15 tahmini elime 1 haftaya geçer.X15'in 2C üzerinde kuracağı bir hakimiyet yok. 2C ergonomi olarak bir tık daha kötü sadece, tutarken bileğinizi daha çok büküyorsunuz. Uzun süre oynayınca ertesi gün rahatsızlık verebiliyor. 2C elinizde varsa bence X15 almaya gerek yok.
Teşekkürler. X15'i aldım.
Memnun musun alınır mı?
Hocam bi feedback versen müthiş olur. Ben de aldım X15 merak ediyorum o yüzden.2C aldım abime de kullanması için X15 aldım X15'i de bir süre dener ona veririm unutmazsam veya biri bana hatırlatırsa karşılaştırma yapabilirim. X15 tahmini elime 1 haftaya geçer.
X15'i detaylı denemedim sadece birkaç saat denedim sonra abime verdim. Hz değerini test ettiğimde şaşırtıcı şekilde kablosuz da 1000Hz verdiğini gördüm normalde izlediğim Youtube testlerinde 250Hz yazıyordu. Genel olarak gamepadi beğendim ancak beğenmediğim tek kısım tetikleri çok kötü yani kısa geliyor.Hocam bi feedback versen müthiş olur. Ben de aldım X15 merak ediyorum o yüzden.
Biliyorum 1000Hz olduğunu. Sağ olun hocam. İnşallah pişman etmez.X15'i detaylı denemedim sadece birkaç saat denedim sonra abime verdim. Hz değerini test ettiğimde şaşırtıcı şekilde kablosuz da 1000Hz verdiğini gördüm normalde izlediğim Youtube testlerinde 250Hz yazıyordu. Genel olarak gamepadi beğendim ancak beğenmediğim tek kısım tetikleri çok kötü yani kısa geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.