Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

Hocam eğer ben olsaydım alırdım. Kendi risk yönetiminizi yapmanız lazım. Karar tamamen sizin takılır veya takılmaz diyemeyiz yani bu tamamen şans işi. (ben alırkende şans işiydi.)
Hocam sorun 2025 ten sonra kargonunda 30 euro ya dahil olması. Site sanırım ürünün değerini düşük yazıyor o konuda bir sorun yok ama kargoyla 30 u geçiyorsa sırf o yüzden gümrükte kalabilirim..

Normalde Monster Clutch modelini kullanıyordum ama bana da indirim kartı gelince dayanamayıp aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-21 160552.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-21 160552.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 41
Mobil uygulamaya mı geliyor hocam indirim kartı?
Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanırsınız inşallah.

Sağ olun hocam dediğiniz gibi mobil uygulamada indirim kartı geldi o sayede aldım diğer hesabımda 110 TL kredi ve yüzde 20 kupon vardı o hesaba gelse 500 civarına alabilirdim ama 750 de gerçekten bu ürün için bayağı iyi bir fiyat.

Sağ olun hocam dediğiniz gibi mobil uygulamada indirim kartı geldi o sayede aldım diğer hesabımda 110 TL kredi ve yüzde 20 kupon vardı o hesaba gelse 500 civarına alabilirdim ama 750 de gerçekten bu ürün için bayağı iyi bir fiyat.
Hocam indirim kartı olayını anlatır mısınız, nasıl oluyor?

Hocam indirim kartı olayını anlatır mısınız, nasıl oluyor?
Hocam uygulamada gezinirken de düşebiliyor bildirim ile de düşebiliyor genel olarak sık incelediğiniz kategorilerdeki ürünleri listeliyor ve yüksek oranlarda indirim veriyor sadece 1 ürün alabiliyorsunuz uygulamada mesajlar sekmesinde promosyonlar bölümü var buradan da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı