Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

Fatura'da gözükecek fiyat o olacak hocam, vergilendirme için. fiyat halen tam olarak belli değil. Temu fiyatlarını gönderdim aşırı ucuza satın aldığımızı söylediler.

Faturada görünen fiyatı değiştirmeleri demek, verginin de daha az olacağı anlamina mi geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam X20 modeli geldi mi o dediğiniz siteye? Ve site güvenilir mi ya?

Hocam X20 modeli geldi mi o dediğiniz siteye? Ve site güvenilir mi ya?
Pazartesi haber verecekler hocam bugün haftasonu olduğu için stok eklemediler. Benim daha önce alışverişim oldu bir adette iadem oldu sorunsuz paramı aldım benim için olumlu bir deneyimdi. Dilerseniz satış temsilcileri ile sizlerde konuşabilir ve aklınızda ki soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Kayıt olup beklemede kalayım ben o zaman. Peki mesela ürünü satın aldıktan sonra onlara mı ulaşacağız düşük fiyat yazdırmaları için? Yoksa onlar direkt TR ye geleceği için düşük yazarlar mı?

Aynı zamanda toptan satış firması ve dropshipping olduğu için sistemden ücreti siz belirliyorsunuz veya dilerseniz size atanan satış temsilcisi ile bu konuyu konuşabilirsiniz.

Güncelleme: Yaptığım pazarlıklar sonucu en son fiyatı 29$ kadar düşürebildim. Listelenmesi için EasySMX ile iletişim halindeler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 095559.png
    186,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Şu gamepadi Temu'ya getirseler 29 dolardan çok iyi olacak.

Hocam ben dediğiniz siteye kayıt oldum ve kayıt olurken 5 dolar kupon verileceği yazılıyordu. Kayıt olmama rağmen o kupon gelmedi. Ne yapmam lazım biliyor musunuz?

Hocam ben dediğiniz siteye kayıt oldum ve kayıt olurken 5 dolar kupon verileceği yazılıyordu. Kayıt olmama rağmen o kupon gelmedi. Ne yapmam lazım biliyor musunuz?

Hocam hiçbir fikrim yok inanın. Öyle bir şey hiç görmedim nerede? Bende alırım

Şu gamepadi Temu'ya getirseler 29 dolardan çok iyi olacak.

Temu imkansıza yakın gibi hocam onun için Temu ile ieltişime geçmek lazım ama pek takacaklarını sanmam.

Temu için şu maili gönderebilirsiniz belki dikkate alırlar;

Mail adresi: official@easysmx.com

Konu: Pricing Adjustment Request for EasySMX X20 on Temu

Mail:

Dear EasySMX Team,

I hope this email finds you well.

I am writing to discuss the pricing strategy for the EasySMX X20 gamepad on the Temu platform, especially regarding its availability and affordability for Turkish consumers. As of December 28, 2024, the New import regulation in Turkey mandates that any product's Total cost, including shipping, must not exceed 30 Euros to avoid high customs fees.

The EasySMX X20 has gained significant popularity in Turkey for its quality and affordability, but the current pricing structure exceeds this limit. Many Turkish consumers are eager to purchase your product, especially as a New Year gift. Adjusting the price to align with the 30 Euro threshold (shipping included) would greatly enhance accessibility, Driving sales and increasing customer satisfaction.

Considering Turkey's growing Gaming community and the high demand for budget-friendly gamepads, this adjustment could significantly impact sales positively. We kindly request your Team to consider this feedback and explore feasible solutions to meet the demand in Turkey.

Thank you for your attention to this matter. We believe a proactive approach will lead to a mutually beneficial outcome.

Son düzenleme:
Gönderdim belki dikkate alırlar.

"Değerli müşterimiz. Talebinizi karşılayamadığım için derin bir üzüntü içinde olduğumu size bildirmek isterim. Ne yazık ki elimden gelen her şeyi denemiş olmama rağmen isteklerinizi yerine getirememekteyim. Lakin sizi daha da üzmemek için, size bir kupon vermeyi planlıyoruz. Kuponlarınızı kontrol edip 700'e 70 TL kuponunuzun tadını çıkarabilirsiniz! Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum!"

Ben en son ürün eklenme talebinde bulunduğumda şuna bir mesaj almıştım. O zamandan beri Temu kullanmıyorum. Yazdıklarımı okumuyorlar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…