Elimde daha iyi gamepad var ama alsammı bilemedim fatura da 30 euro altın da göstermelerini istesek yapıyorlar mı AliExpress'teki gibi yoksa gümrük de kalmasın.
Umarım gümrükten geçecek şekilde koyarlar.Kendileri ile görüşme halindeyim. Technopat'tan bahsettim ve durumu özetledim. 24 saat içerisinde X20 modelini getireceklerini söylediler.
Güncelleme: "Tamam, hafta sonu olduğu için ortağımız Pazartesi günü SUNSKY'ye yükleyeceklerini söyledi, tamam mı?"
X20 modelinin pazartesi geleceği söylendi.
Umarım gümrükten geçecek şekilde koyarlar.
X10 ile X20'nin farkları nedir? Eğer çok bir farkı yoksa X10 alacağım ama fiyat benzerse ve X20 daha iyiyse pazartesi X20 de alabilirim.
Aralarında ki farkı buradan inceleyebilirsiniz hocam X20 çok daha iyi bir cihaz ancak X20 ne kadara gelecek daha bilmiyorum.
Temu'ya gelirse müthiş olur konuşmanız bayağı iyi olmuş satışları çok olacağını bildikleri için bence ucuza koyacaklardır koyarlarsa.
Temu'da şu an mevcut ülke değiştirip görebilirsiniz vergi nedeniyle bize satışı yok maalesef. Sunsky ise pazartesi listeleyeceğini söyledi ancak fiyat hakkında pek bilgim yok. Fiyat uygun olursa daha çok satış yapacaklarına konu linklerini atarak ikna ettim![]()
Fiyatlandırma için gerekli bilgileri gönderdim, bakalım ne yapacaklar.Yanlış yazmışım kusura bakmayın Temu fiyatına gelirse yazacaktım ama Temu'ya olarak yazmışım bir de Temu da mevcut ama VPN ile bakabiliyoruz. Temu'dan Türkiye'ye gönderim sağlamalarını da söyleseydiniz aslında hem SUNSKY hem Temu ile birleşip kim isterse oradan alırdı.
Vergi olayına bir çare bulabilseler keşke ama bulabileceklerini sanmıyorum malum 30 euro sınırı kargo ücreti dahil bize gönderene kadar edecekleri kaar zarar olarak dönüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.