Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

İkinci el Xbox kolu alayım diyordum ben. Bu daha mı mantıklı?

Hocam bilmiyorumda elimde Xbox kolu vardı stick drift problemi oluştu bu tarz kollara bakmaya başladım stick drift olmayan. Xbox kolunu garantiye gönderdim ama ya garantisi bitmiş olsa ne olacaktı? 2 3 ay garantisi kalmıştı.

Hocam bilmiyorumda elimde Xbox kolu vardı stick drift problemi oluştu bu tarz kollara bakmaya başladım stick drift olmayan. Xbox kolunu garantiye gönderdim ama ya garantisi bitmiş olsa ne olacaktı? 2 3 ay garantisi kalmıştı.

Ben hard kullanıcı değilim. Ara ara platform oyunlarında onun dışında Last of Us gibi oyunlarda kullanmak için alacağım. Daha çok da jump Force için. Ayda yılda bir kullanırım geri kalanıda sergilemek için duvardaki panoya koyacağım Xbox güzel uyuyor Setup'a o yüzden.

Site sağlam mı? Bende X15 Siparişi vermiş olduğumdan bunu almayı düşünmüyorum fakat satıştaki diğer ürünler ilgimi çekti.

Daha önce alışverişim oldu hocam sorunsuzdu, araştırabilirsiniz sizde bayağı bir zamandır olan bir site. Dilerseniz satış temsilcisi ile de iletişime geçebilirsiniz. Aklınızda ki soruları giderir ben öyle yapmıştım ürün aldığım zaman.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı