Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

Vergi olayı danışman ile konuşup halledilebilir olacak hocam. Ekte bıraktığım konuşmayı inceleyin lütfen. :)
Uğraşınız takdire şayan, üstelik gerçekten Türkiye'de satışları için ikna konusunda gayet güzel yerlerden referans vermişsiniz. Elinize sağlık, eğer uygun fiyatla çıkarsa belki elimdekini iade edip ben de almayı düşünebilirim. 😄

Uğraşınız takdire şayan, üstelik gerçekten Türkiye'de satışları için ikna konusunda gayet güzel yerlerden referans vermişsiniz. Elinize sağlık, eğer uygun fiyatla çıkarsa belki elimdekini iade edip ben de almayı düşünebilirim. 😄

Çok teşekkür ederim hocam, malum ülkede her şey giderek zorlaşıyor en azından bazı şeyleri kolaylaştırmak için çaba göstermek beni mutlu ediyor.

Fiyatı düşürmek için elimden geleni yapıyorum, sanırım başarılı olacağız. 😄

Fiyatlandırma için gerekli bilgileri gönderdim, bakalım ne yapacaklar.

Vergi olayı danışman ile konuşup halledilebilir olacak hocam. Ekte bıraktığım konuşmayı inceleyin lütfen.:)

15 dolar mı dedi aşırı iyi fiyat helal olsun yanlış anlamadıysam fiyatı aşırı güzel ayarlamışlar. Uğraşınız için sağolun

15 dolar mı dedi aşırı iyi fiyat helal olsun yanlış anlamadıysam fiyatı aşırı güzel ayarlamışlar. Uğraşınız için sağ olun

Fiyat halen tam olarak belli değil. Temu fiyatlarını gönderdim aşırı ucuza satın aldığımızı söylediler. :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 135603.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 135603.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
:D en azından bir şeyler yapacaklar bence değer

Türkiye'de satış için konusu açılan birçok yeri referans göstererek fiyatı buna göre belirlemelerini rica ettim ama ne olacağını tabii ki bilemiyorum. Bir de bizim için ekstra indirim kuponu istedim. Bayağı fazla yüklendim gibi ama bakalım :D

Bence iyi bir fiyattan çıkacak gibi hissediyorum, 1700-1800TL kapatsak vergi ve kargo dahil benden keyiflisi olmaz. :)

Fiyat halen tam olarak belli değil. Temu fiyatlarını gönderdim aşırı ucuza satın aldığımızı söylediler. :D

X20'nin Temu'da satışa açık olduğu çevre ülkelere baktım 45$ görünüyor. Bu fiyata mı düşük dediler yoksa X15 için mi? Temu'da satış yapanlar onlar değil o zaman.

X20'nin Temu'da satışa açık olduğu çevre ülkelere baktım 45$ görünüyor. Bu fiyata mı düşük dediler yoksa X15 için mi? Temu'da satış yapanlar onlar değil o zaman.

Benim attığım referans fiyatlara ucuz dediler hocam bizim daha önce satın aldığımız Temu fiyatına yani. Temu gibi bir platform zaten SunSKY, EasySMX orada satış yapıyor.

Şey gibi düşünebilirsiniz, Hepsiburada: Temu - N11: SunSKY

Farklı komisyon platformları.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-07 144426.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-07 144426.png
    361,3 KB · Görüntüleme: 84
Benim attığım referans fiyatlara ucuz dediler hocam bizim daha önce satın aldığımız Temu fiyatına yani. Temu gibi bir platform zaten SunSKY, EasySMX orada satış yapıyor.

Şey gibi düşünebilirsiniz, Hepsiburada: Temu - N11: SunSKY

Farklı komisyon platformları.

Platformları biliyorum, sizin yazıştığınız kişi EasySMX mi yoksa SunSKY temsilcisi mi? Eğer EasySMX ise Temu fiyatları çok düşük diyor, bu durumda Temu'da satış yapan onlar değil. Bunu demeye çalışıyorum. Ya da indirimleri yapan onlar değil Temu. Neyse artık birkaç güne belli olur satışa koyduklarında.

45$'a koysalar = 1560TL
Faturayı 20$ göstersek vergiler 12$ = 420TL
Tahmini kargosu = 450TL
Toplamda 2500TL seviyelerine gelebilir.

Platformları biliyorum, sizin yazıştığınız kişi EasySMX mi yoksa SunSKY temsilcisi mi? Eğer EasySMX ise Temu fiyatları çok düşük diyor, bu durumda Temu'da satış yapan onlar değil. Bunu demeye çalışıyorum. Ya da indirimleri yapan onlar değil Temu. Neyse artık birkaç güne belli olur satışa koyduklarında.

45$'a koysalar = 1560TL
Faturayı 20$ göstersek vergiler 12$ = 420TL
Tahmini kargosu = 450TL
Toplamda 2500TL seviyelerine gelebilir.

Sizi şimdi daha iyi anladım, ben SunSKY ile görüştüm. Fiyatlara çok uygun diyende SunSKY temsilcisi, indirimi yapan Temu'da muhtemelen Temu'nun kendisiydi.

1800 - 2000TL arası bir şey olursa tadından yenmez olacak, bayağı bir indirimli olması için direttim ama bakalım. 45$ altına koyacaklarını düşünüyorum. 35$ gibi bir fiyat güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı