GordonIFreeman
Kilopat
Ben de eskiden bu hatayı almıştım Windows Güvenlik Duvarını Kapatınca ve gerekli izinleri verince düzelmişti.Arkadaşlar bilgisayarıma Windows 8.1 kurduğumdan beri EBA Canlı Ders açılmıyor. Zoom açılıyor sorunsuz. Microsoft Visual C++ yüklemeyi denedim ancak başarısız oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
Rapor paylaşın.
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll
Dediklerimi silip, dediklerimi kurarsanız. Sorun kalmayacak.Windows 8.1 İçin Olan KB2919335 Yüklüyorum. Sonrada Microsoft Visual C++ Yükleyeceğim. Durumla ilgili haber edeceğim birazdan.
İlgili Dosyaları Sildim. Kritik Güncelleştirmeleri YüklüyorumDediklerimi silip, dediklerimi kurarsanız. Sorun kalmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.