EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne işe yaradığını bilmiyorum ama sağlam bir telif hakkı yiyeceğini düşünüyorum. Bence EBA logosunu falan ve yazısını kaldırmalısın. Böyle alt programlar yazılı izin almadan veya sözleşmelerinde kullanıcıların yapabileceği yazmadan yapılmaz.

Ayrıca açık kaynak diyorsun fakat ben konuda sadece .exe dosyası gördüm. GitHub'a decompile halini yükler misin?

Ekleme: @312971 hevesini kırmak istemem ama uygulamayı kaldırmalısın. Telif hakkı davalarında büyük sorunlar oluyor. Maddi tazminat davası falan açılabilir. İzinsiz kullanıyorsun sonuçta. Tamamen kendine ait bir şey geliştirmeni öneririm. Başarılar.

Ben doğruyu söylüyorum ayrıca içerisine hiç baktınız mı?

İçerisinde RAM temizleyici temizlik yazılımı var temadan çok işleve önem verdiğimiz için dış görünüşü kötü olabilir ama işlevi çok iyidir.

Evet baktım. Yaptıkların güzel şeyler aferin sana, fakat birinin projesini çalıp kafa tutmak yanlış.

Evet baktım. Yaptıkların güzel şeyler aferin sana, fakat birinin projesini çalıp kafa tutmak yanlış.
Hayır benim karşı çıktığım nokta insanların aşırı tepki göstererek sanki çok zor birşey başarmışsınız gibi MEB'e sat demeleri.

Olayın ben insanlara ne kadar basit olduğunu göstermek için bunu yaptım ve birazda eğlenmek için.

MEB zaten bu yazılımı almaz aşırı basit bir yazılım güncelleyicisi ise zaten kcs updater ile karşılaştırılamaz.

Yakında KCS Updater güncellemeleri arkada otomatik indirip yükleyebilecek hale getirilecek.

Tabi isterseniz birlik'dede yazılım yapabiliriz benim sizin ile kişisel bir problemim yok zaten.

Programı şimdi indirdim. Gerçekten çok güzel olmuş. Tebrik ederim. Hızlı çalışması gerçekten harika, çok işime yarayacak. Bu arada program temiz, şimdi tarattım.

@Arda KC Sizin amacınız nedir? Arkadaşın geliştirdiği program çok basit, evet basit ama kendisi bir şeyler deneyip paylaşıyor. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz ki? Niye kendinizi ispatlama yoluna gidiyorsunuz durduk yere?

Siz de istediğinizi yazın, bırakın arkadaş da yapsın. Tatlı rekabet etseniz bu güzel ama birbirinize giydirip durmanın bir anlamı yok.

Hayır benim karşı çıktığım nokta insanların aşırı tepki göstererek sanki çok zor bir şey başarmışsınız gibi MEB'e sat demeleri.

Olayın ben insanlara ne kadar basit olduğunu göstermek için bunu yaptım ve birazda eğlenmek için.

MEB zaten bu yazılımı almaz aşırı basit bir yazılım güncelleyicisi ise zaten kcs updater ile karşılaştırılamaz.

Yakında kcs updater güncellemeleri arkada otomatik indirip yükleyebilecek hale getirilecek.

Tabi isterseniz birlik'dede yazılım yapabiliriz benim sizin ile kişisel bir problemim yok zaten.

Benim de sizinle kişisel bir problemim yok. Updater sistemi için de söyleyeyim, istersem bunu Windows Update'den daha iyi hale bile getirebilirim. Fakat normal bir kullanıcı için gereksiz olur.

@Arda KC Sizin amacınız nedir? Arkadaşın geliştirdiği program çok basit, evet basit ama kendisi bir şeyler deneyip paylaşıyor. Bundan neden rahatsız oluyorsunuz ki? Niye kendinizi ispatlama yoluna gidiyorsunuz durduk yere?

Siz de istediğinizi yazın, bırakın arkadaş da yapsın. Tatlı rekabet etseniz bu güzel ama birbirinize giydirip durmanın bir anlamı yok.
Bu kadar basit bir yazılımı MEB'e sat demeleri ve yaptığı şeyleri yapmış gibi göstermesi biraz sinirimi bozdu açıkcası ama yinede arkadaş ile bir kişisel problemim yok.

Hayır benim karşı çıktığım nokta insanların aşırı tepki göstererek sanki çok zor birşey başarmışsınız gibi MEB'e sat demeleri.

Yakında KCS Updater güncellemeleri arkada otomatik indirip yükleyebilecek hale getirilecek.

1 - Mizah nedir bilir misin?
2 - Yapmasaydın bunca cümleyi görmezdin.
3 - Mizah nedir bilir misin? 2.
4 - Hava atmayı deneyen @Arda KC
5 - İkinizi beraber görmeyi isterdim ama sizden soğudum kusura bakmayın da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı