Eczanede kedi olması normal mi?

• Konuyu başlatan Rain1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.234
Bizim Türk'lerin şu romantizminden dolayı girdikleri haller, yaptıkları eşşeklikler paha biçilmez. Geçen de Migros'da köpekler sırtını vermiş, ayırmış bacakları yatıyorlar. Çalışan gelse bir şey dese ittaparlar marka linçleyecek aklınca, yapmasalar aklı başında olanlar sinir küpü.

Tek doğru yaptığımız şey hayvan sevmek, onu da yanlış yapıyoruz.

Bizim Türk'lerin şu romantizminden dolayı girdikleri haller, yaptıkları eşşeklikler paha biçilmez. Geçen de Migros'da köpekler sırtını vermiş, ayırmış bacakları yatıyorlar. Çalışan gelse bir şey dese ittaparlar marka linçleyecek aklınla, yapmasalar aklı başında olanlar sinir küpü.

Tek doğru yaptığımız şey hayvan sevmek, onu da yanlış yapıyoruz.
Hocam ben de ara sıra güvercinlere ve kedilere ağacın dibine yemek bırakıyorum. Ama bunlar geçenlerde markette buzdolabına süt ürünlerinin oraya giren kediyi de savunuyorlardı. Videoyu arasam bulurum ama gerek yok.

Arkadaşlarında dediği gibi ilaçlar açıkta satılmıyor sonuçta. Neden eczane de kedi olmasın ki. Sahibi veya çalışanlar istiyorsa bakabilirler. Sadece çok çok düşük ihtimal de olsa, kediye alerjisi olan birisi gelirse onun için sıkıntı olabilir zaten oda senin yaptığın gibi başka eczane ye gider. Kuzenim seneler önce rahatsızlanmıştı. Doktor alerjik reaksiyon dedi, alerji testi yaptırdılar, kediye mi, kedi tüyüne mi işte kedili bir şeye alerjisi çıktı. Alerji ilacı almak için eczaneye gittiğinde eczacının iki tane kedisi varmış. Oradan 15 dakika sonra falan ayrılırken kriz falan geçirmiş, hastaneye kaldırmışlardı :). Yani en fazla böyle bir şey olabilir, onun dışında bir zararı olmaz

Hocam ben de ara sıra güvercinlere ve kedilere ağacın dibine yemek bırakıyorum. Ama bunlar geçenlerde markette buzdolabına süt ürünlerinin oraya giren kediyi de savunuyorlardı. Videoyu arasam bulurum ama gerek yok.
Yok yok ben biliyorum. Tam bir 3. sınıf ülkesiydik zaten, artık iyice tescilleniyor böyle hareketler ile. Bir de bunu savunmayanları vicdansız olmak ile suçlayan beyin fukaraları var. Hayatlarında konfor alanlarından bir gram dışarı çıkıp gerçekten medeni insanlar nasıl yaşanır bilmezler gelir burada vicdan satarlar millete sonra.

Köpeklerin doğal yaşam alanlarını aldığımızı düşünen adamlara zaten ne anlatacaksın. Beyin olsa laf anlarlar zaten.

Haricinde kuş ve kediler için ben de yemek bırakırım kedilerin de varlığını severim çünkü sürüleşmezler ve yabaniler. Alfa kavramları yoktur. Yavrularının çoğu ölür yaşayan da dengeyi korur. Güvercinler zaten bir denge unsuru, dokunamazsın.

O kediyi sevip bana ilaç satacak eczacıya 1 milyonum olsa 1 lirasını yar etmem. Şırıngalı ise kesin, şırıngasız ise gastritin varsa kuduzsun ya da parazitin çıkıyor tertemiz.

Yılbaşından önce bir eczaneye ilaç almaya girmiştim. Girer girmez bir baktım eczanede kedi dolaşıyor :D girdiğim gibi dışarı çıktım sonra. Zaten 1-2 müşteri vardı beni fark etmediler bile. Kedileri severim ama yıl olmuş 2024(hoş bu 2023'ün son günleriydi :D) eczanede kedi beslenmesi ne bileyim... Zaten 1000 tane eczane var neden gidip kedili yerden alayım ki, 2 dk sonra başka eczaneye girdim :D

Dostum sen neden bahsediyon. Irak sınırında askerlik yaparken üstünde kedinin, farenin gezdigi ekmekleri yiyorduk. Yemezsen açsın yemek zorundasın.

Arkadaşlarında dediği gibi ilaçlar açıkta satılmıyor sonuçta.
Hani kuduz yüzeyden de bulaşıyor ya, parazit yumurtaları yapışkan falan. Sen o elinle kutuya dokunup aynı elle ağzından içeri bir şeyler yutuyorsun ya da daha kötüsü enjeksiyon yiyorsun direkt dolaşım sistemine? Hastanenin çevresine bile çöpler yemek artığı ile dolu olmasına rağmen kulubeler hariç neden köpek, kedi almazlar?

Dostum sen neden bahsediyon. Irak sınırında askerlik yaparken üstünde kedinin, farenin gezdigi ekmekleri yiyorduk. Yemezsen açsın yemek zorundasın.
Olayların alaka seviyesi Arda Turan ile Elon Musk.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı