İyi falan değilim hocam dediğim gibi kafayı sıyırma noktasına geldim yukarıda da anlattım ama can sıkıntısından gene anlatayım bu body işi ile kafayı bozdum mesela yoldan bir adam geçiyor bacakları IP ince zargana diyorum benim bacaklar asla böyle olmayacak hırs yapıyorum iyi bir şey aslında ama ileri boyutta berbat etti beni. Bazen bacaklarım zayıf olursa kırılacak gibi hissediyorum o yüzden hayvan gibi bacak atıyorum takıntım var bacağa karşı çok. Göğüs kütleminde eridğini hissediyorum beslenmem de düzensiz bir hal almaya başladı zaten A101 deyim şu an düzgün beslenemiyorum hep tek tük protein alabildiğim kadar alıyorum ama nafile. Sigara ve mastürbasyon yapmayacağım demiştim ama yaptım bu yüzden de kendimden nefret ediyorum aslında şu an bunu yazarken de sigara içiyorum enerji içeceği ile bu takıntılar saplantılar beni mahvetti özünde mentalitem çok iyi ve sağlam aslında. Benim isteğim doğaya çıkıp sağlam protein ve müzikle idman atıp anı yaşamak. Ama bu A101 işi mahvetti her şeyi bir kağıt parçası için sürünüp durucaz hayat boyu bundan basmak istiyorum her şeyden aşırı bunaldım takıntılardan insanlardan. Yarın başka bir eczaneden alacağım açmadan düzgün detaylı bir bakacağım yapılışına iğne biraz sıkıntı ama.