Eczanede steroid var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam psikolojiniz nasıl iyi misiniz? Neden böyle ilaclar kullanmayı düşündünüz?
Bende zayıfım hocam yaşıtlarıma göre çok zayıfım ondan bende kullandım.
İyi falan değilim hocam dediğim gibi kafayı sıyırma noktasına geldim yukarda da anlattım ama can sıkıntısından gene anlatayım bu body işi ile kafayı bozdum mesela yoldan bir adam geçiyor bacakları ip ince zargana diyorum benim bacaklar asla böyle olmayacak hırs yapıyorum iyi bir şey aslında ama ileri boyutta berbat etti beni.Bazen bacaklarım zayıf olursa kırılacak gibi hissediyorum o yüzden hayvan gibi bacak atıyorum takıntım var bacağa karşı çok.Göğüs kütleminde eridğini hissediyorum beslenmem de düzensiz bir hal almaya başladı zaten a101 deyim şuan düzgün beslenemiyorum hep tek tük protein alabildiğim kadar alıyorum ama nafile.Sigara ve mastürbasyon yapmıcam demiştim ama yaptım bu yüzden de kendimden nefret ediyorum aslında şuan bunu yazarken de sigara içiyorum enerji içeceği ile bu takıntılar saplantılar beni mahvetti özünde mentalitem çok iyi ve sağlam aslında.Benim isteğim doğaya çıkıp sağlam protein ve müzikle idman atıp anı yaşamak.Ama bu a101 işi mahvetti her şeyi bir kağıt parçası için sürünüp durucaz hayat boyu bundan basmak istiyorum her şeyden aşırı bunaldım takıntılardan insanlardan.Yarın başka bir eczaneden alıcam açmadan düzgün detaylı bir bakıcam yapılışına iğne biraz sıkıntı ama.Geçen salonda da arkadaş formun gitmiş dedi o da şey yaptı beni insanları asla takmam zaten ama dediği doğru amacım fit olmak değil aslında hayvani kütle koymak bazen az yiyip diyorum düzgün diyet ile bazen ne bulursam yiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum bundan dolayı kafayı sıyırma noktasına geldim aslında.

İyi falan değilim hocam dediğim gibi kafayı sıyırma noktasına geldim yukarıda da anlattım ama can sıkıntısından gene anlatayım bu body işi ile kafayı bozdum mesela yoldan bir adam geçiyor bacakları IP ince zargana diyorum benim bacaklar asla böyle olmayacak hırs yapıyorum iyi bir şey aslında ama ileri boyutta berbat etti beni. Bazen bacaklarım zayıf olursa kırılacak gibi hissediyorum o yüzden hayvan gibi bacak atıyorum takıntım var bacağa karşı çok. Göğüs kütleminde eridğini hissediyorum beslenmem de düzensiz bir hal almaya başladı zaten A101 deyim şu an düzgün beslenemiyorum hep tek tük protein alabildiğim kadar alıyorum ama nafile. Sigara ve mastürbasyon yapmayacağım demiştim ama yaptım bu yüzden de kendimden nefret ediyorum aslında şu an bunu yazarken de sigara içiyorum enerji içeceği ile bu takıntılar saplantılar beni mahvetti özünde mentalitem çok iyi ve sağlam aslında. Benim isteğim doğaya çıkıp sağlam protein ve müzikle idman atıp anı yaşamak. Ama bu A101 işi mahvetti her şeyi bir kağıt parçası için sürünüp durucaz hayat boyu bundan basmak istiyorum her şeyden aşırı bunaldım takıntılardan insanlardan. Yarın başka bir eczaneden alacağım açmadan düzgün detaylı bir bakacağım yapılışına iğne biraz sıkıntı ama.

Hocam öncelikle durumunu anladım fakat ciddi söylüyorum sustanon psikolojinizi etkileyecek bir ilaç yani daha agresif olursunuz ona görede kullanın ve cidden psikolojiniz kötü hocam yaşınız kaçtı bu arada?

Hocam öncelikle durumunu anladım fakat ciddi söylüyorum sustanon psikolojinizi etkileyecek bir ilaç yani daha agresif olursunuz ona görede kullanın ve cidden psikolojiniz kötü hocam yaşınız kaçtı bu arada?
Yaş 18 hocam olsun şu ilacı bir düzgün basabileyim hormon lazım bu hırs mezara götürücek zaten bizi çekemiyorum zaten insanları hep yapmacık duygular şunlar bunlar.

Yaş 18 hocam olsun şu ilacı bir düzgün basabileyim hormon lazım bu hırs mezara götürecek zaten bizi çekemiyorum zaten insanları hep yapmacık duygular şunlar bunlar.

Hocam ne yalan söyleyeyim şu an benim de durumum öyle
Güçsüz olmak çok kötü bir şey yoldan geçtiğim anda yapılı birisin görsem direk garip oluyorum üzülüyorum güç istiyorum bende hocam sizin dediğiniz gibi.
Büyüme hormanları falan da var internette hocam ama bu kemik büyümesi vb.
Siz direk yapısal olarak büyümek istiyorsunuz anladım cidden kötü durumdasınız.
Bir ilaç önereceğim ama sonuçları beni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bu önereceğim ilaç sustanonun 5 katı daha çok güç veriyor.

Hocam ne yalan söyleyeyim şu an benim de durumum öyle
Güçsüz olmak çok kötü bir şey yoldan geçtiğim anda yapılı birisin görsem direk garip oluyorum üzülüyorum güç istiyorum bende hocam sizin dediğiniz gibi.
Büyüme hormanları falan da var internette hocam ama bu kemik büyümesi vb.
Siz direk yapısal olarak büyümek istiyorsunuz anladım cidden kötü durumdasınız.
Bir ilaç önereceğim ama sonuçları ne beni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bu önereceğim ilaç sustanonun 5 katı daha çok güç veriyor.
Eczanede varmı hocam şu maaş yatsın bi ağırlık seti vitamin ashwaganda ne bulursam alıcam zaten bir kısmını aldım şuan full vücuda basacam parayı bu stres takıntı da kasları yıpratır eritir diyorlarda işimiz cidden tırt sonumuz ne olacak bakalım.

Eczanede var mı hocam şu maaş yatsın bir ağırlık seti vitamin ashwaganda ne bulursam alacağım zaten bir kısmını aldım şu an Full vücuda basacağım parayı bu stres takıntı da kasları yıpratır eritir diyorlarda işimiz cidden tırt sonumuz ne olacak bakalım.

Eczanelik bir ilaç değil hocam bu internet sitesinde satılıyor güvenilir bir site merak etmeyin alışveriş yapmıştım.
Ama bu ilaç biraz pahalı hocam tanesi 500-700 arası değişiyor ve iğne hocam bu onu da söyleyeyim.

Yan etkisi ne hocam bir de normal etkileri.

Asabiyet ve çabuk öfkelenme,
Gece terlemeleri,
kardiyo direncinin düşmesi,
Koyu renkli idrar,
Saç kaybı,
İktidarsızlık (ender görülür) ya da cinsel ilişki sırasında orgazm olamama,
Yine ender görünen jinekomasti,
"Tren öksürmesi" diye bilinen enjekte edilirken gelen öksürme isteği ve devamlılığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı