Edebiyat hocam beni derste aşağıladı

Kadın değil de erkek ve kesinlikle bir şey yapmadım sadece teneffüste telefona baktım o kadar.
Geçmiş olsun bizim felsefecinin lise yıllarındaki öğretmeni de şeymiş kocasına sinirlenip felsefecimizden çıkarıyormuş. Belki benzer olaydır Allah yardımcın olsun altta kalma.

Sosyal bilimler.
Okul öğrenci kitlesine bağlı olarak öğretmenler öğrenci kitlesine göre muamele yapabiliyor. Mesela düşük puanlı liselerde öğrencilere ''bundan bir şey olmaz'' gözüyle bakıyorlar, halbuki bu çok yanlış. Öğretmen ve öğrenci arasındaki saygı çizgisini iki taraf da aşmamalıdır. Okuduğum okul 90 OBP ile alan bir okul, böyle şeylere denk gelmiyorum. Bir daha aynı şekilde bir konuşma yapacak olursan, hocaya karşı düzgünce kendini ifade edebilirsin. Kalbimi kırdınız, bir öğretmenden bunu beklemedim diyebilirsiniz. Bunlar küçük düşürücü ifadeler değil.

Okul öğrenci kitlesine bağlı olarak öğretmenler öğrenci kitlesine göre muamele yapabiliyor. Mesela düşük puanlı liselerde öğrencilere "bundan bir şey olmaz" gözüyle bakıyorlar, halbuki bu çok yanlış. Öğretmen ve öğrenci arasındaki saygı çizgisini iki taraf da aşmamalıdır. Okuduğum okul 90 OBP ile alan bir okul, böyle şeylere denk gelmiyorum. Bir daha aynı şekilde bir konuşma yapacak olursan, hocaya karşı düzgünce kendini ifade edebilirsin. Kalbimi kırdınız, bir öğretmenden bunu beklemedim diyebilirsiniz. Bunlar küçük düşürücü ifadeler değil.

Hocanın bunu anlayacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı