Edge Chromium'un Internet Explorer'ı Aratmayan Performansı

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Yeni Edge'i indirip biraz kurcaladıktan sonra Dev sürümünü indireyim dedim. Daha taze inmiş stabil Edge Chromium indirme işlemi sırasında bir anda donmaya başladı ve yanıt vermiyor hatası verdi. Biraz bekledikten sonra düzeldi tabi. :D Bu şekilde devam ederse rekabet etmesi mümkün değil.

Ekran Görüntüsü (13).png

Yeni Edge'i indirip biraz kurcaladıktan sonra Dev sürümünü indireyim dedim. Daha taze inmiş stabil Edge Chromium indirme işlemi sırasında bir anda donmaya başladı ve yanıt vermiyor hatası verdi. Biraz bekledikten sonra düzeldi tabi. :D Bu şekilde devam ederse rekabet etmesi mümkün değil.

Eki Görüntüle 487921
Çıktığı andan beri kullanıyorum hiçbir problem görmedim menülerin ingilizce olması dışında. Chrome ya da diğer tarayıcıların da sorunu çok oluyor özellikle güvenlik açısından. Şu an Mozilla, Edge ve Chrome kullanıyorum. En hızlısı ve sisteme en az yük getiren Edge diyebilirim, en stabil olan ise Mozilla görünüyor.

Ben kaç aydır kullanıyorum mesela geçenlerde Beta'dan çıktı artık stabil sürümü yayınlandı onu indirip kurdum hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Sisteminde sorun olan yazılıma suç atıyor :) Explorer dediğiniz şey tarih oldu artık.

İlk defa kurdum ve ingilizce kurulduğunu farkettim. Türkiye de yaşıyorum abi ben.
Eki Görüntüle 487932
Şimdilik sadece İngilizce indirme sayfasını sunuyorlar. İleri de Windows 10 güncellemeleri ile varsayılan tarayıcı olacak. Ayrıca tüm diller ve diğer işletim sistemleri için indirme sayfaları sunacaklar.

Son düzenleme:
Şimdilik sadece İngilizce indirme sayfasını sunuyorlar. İleri de Windows 10 güncellemeleri ve tüm diller için indirme sayfaları sunacaklar.

Valla ben ayarlardan türkçe yaptım ingilizce olayı kayboldu zaten millet hala laf atıyorlar güzelim tarayıcıya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı