Uzun zamandır Microsoft Edge kullanıyordum. Yaklaşık bir hafta önce gözle görülebilir bir sorun farkettim. YouTube'da video izlerken video çok kısa bir süreliğine siyah oluyor ve tekrar düzeliyor. 2-3 saniyede bir tekrar ediyor ve videoyu rahatça izlememe engel oluyor. Tarayıcıyla alakalıdır diye düşünüp Opera'ya geçtim ve bir sorun olmadı fakat Opera diğerlerine göre yavaş olduğu için başka tarayıcı arayışına girdim ve Brave indirdim. Bu tarayıcıda da aynı sorun oldu. Edge ve Brave'de bahsettiğim sorun var, Opera'da yok. Ben Opera kullanmak istemediğim için bu sorunu çözmek istiyorum. Adblocker kapatıp denedim ama yine çözülmedi. Bu arada yakın zamanda panel değişimi yapıldı. Bununla bir alakası yoktur diye düşünüyorum çünkü öyle olsa tüm tarayıcılarda aynı şey olurdu. Buraya telefonla çektiğim videoyu bırakıyorum. Sorunu çözmeme yardım ederseniz sevinirim.
Bu arada az önce farkettim Edge ve Brave'de diğer video sitelerinde de aynı sorun var, Twitch dahil. Opera'da bir sıkıntı yok.
Bu arada az önce farkettim Edge ve Brave'de diğer video sitelerinde de aynı sorun var, Twitch dahil. Opera'da bir sıkıntı yok.
Son düzenleme: