Edge vs Opera

Sen ne kullanıyorsun? Kaç sekme açık? Hiçbir eklenti var mı?

Ben zorlamıyorum fakat Edge'ye boş yere çamur atıyorlar.

Sen zorlamıyorsun Windows zorluyor bir kere kaldırılmamak ne ya bu konuda en çok Android'e kızıyorum onda da tüm Chrome ve benzer Google sistemlerini devre dışı bıraktım telefon daha stabil
Size kimse zorla kullanacaksınız demiyor ve Windows'tan kaldırabilirsiniz nasıl kaldırabileciğinizi de internetten araştırarak bulabilirsiniz.

Keşke öyle olsa kaç tane yol denedim hep geri geliyor

Arkadaşlar kararsız kaldım normal Opera mı, yoksa yenilenen Edge mi hangisini kullanayım, hangisi daha iyi?

Edge yenilenen hali ile gayet güzel fakat operanında kendi çapında pratik işlevleri var örneğin VPN ya da reklam engelleyici gibi şeyler Opera'da bulunuyor ama Edge de gayet sade tasarımlı ve güzel.

Edge yenilenen hali ile gayet güzel fakat operanında kendi çapında pratik işlevleri var örneğin VPN'ya da reklam engelleyici gibi şeyler Opera'da bulunuyor ama Edge de gayet sade tasarımlı ve güzel.

Opera 2015 2016'da çinlilere satıldı. Ondan beridir güvenli değil. Opera yapımcıları da Vivaldi'yi geliştiriyorlar şimdi.

Microsoft Edge kaldırılmış güvenilir bir Windows 10 ISO'su indirip kurabilirsiniz bu sürümlerde Microsoft Edge tamamen kaldırılmış oluyor. Şu an linkini bulamadım siz internetten araştırırsanız bulursunuz.

Neden bir tarayıcıyı kaldırmak için Windows'u baştan kurayım?
resim_2021-06-03_153303.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı