Edirne'de hiç mutlu değilim

Ayazzz24

Centipat
Merhaba. Ben Edirne'de yaşıyorum 16 yaşındayım. Edirne'den hiç memnun değilim hiç yakınım yok sadece annem ve babamlayız. Kuzenim, anneannem, dedem, teyzelerim çok uzakta. Arkadaşım dogru duzgun yok şehir kötü Edirne'den her zaman nefret ettim hep de edeceğim çünkü acıyı hisettigim yer hep Edirne oldu. Yazın başka bir yerdeyiz ama orada cok mutluyum ama burada degilim. Aileme taşınmak istedigimi soyledum fakat onlar istemiyor. Arkadasimda dogru duzgun yok ne yapmalıyım?

Şehir kotü gelişik değil. Hiç ısınamadım buraya. Havası iyi gelmiyor bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Edirne'de yaşıyorum 16 yaşındayım. Edirne'den hiç memnun değilim hiç yakınım yok sadece annem ve babamlayız. Kuzenim, anneannem, dedem, teyzelerim çok uzakta. Arkadaşım dogru duzgun yok şehir kötü Edirne'den her zaman nefret ettim hep de edeceğim çünkü acıyı hisettigim yer hep Edirne oldu. Yazın başka bir yerdeyiz ama orada cok mutluyum ama burada degilim. Aileme taşınmak istedigimi soyledum fakat onlar istemiyor. Arkadasimda dogru duzgun yok ne yapmalıyım?

Şehir kotü gelişik değil. Hiç ısınamadım buraya. Havası iyi gelmiyor bana.
Şehire alışmayı deneyebilirsin, iç anadolu bölgeleri inan daha beterdir. Edirne bence en gelişmiş, ve sakin şehirlerden biridir. Orda oturmayı hep istemişimdir.

Şehre alışmayı deneyebilirsin, İç Anadolu bölgeleri inan daha beterdir. Edirne bence en gelişmiş, ve sakin şehirlerden biridir. Orada oturmayı hep istemişimdir.

Kişiye göre değişir. Ben 12 senedir alışamadım Edirne'ye ve size söyleyeceğim şu dışarıdan güzeldir ama içine girerseniz ne kadar kotü bir yer oldugunu gorursunuz. Ben ayrıca yorük oldugum icin dağ deniz olsun isterim bura bize gore degil. Fikriniz için teşekkürler.

Üniyle başka şehre gitmekten başka çaren yok gibi duruyor.
Sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı