EFI\Boot\bootx64.efi not found hatası

dewrem

Hectopat
hata.png

Bunun cozumu ne olabılır acaba? Ne yaptıysam olmadı.

Bu lınkte anlatılanları da yaptım, oradakı ISO'yu ındırıp denedim fakat ne yaptıysam olmadı. Anakartım UEFI, format atamıyorum.

anakart.jpg

hata2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI USB bellek NTFS değil FAT32 olacak. Sizde NTFS yazmakta. Rufus ile rehbere göre hazırlayın belleği:

UEFI USB bellek NTFS değil FAT32 olacak. Sizde NTFS yazmakta. Rufus ile rehbere göre hazırlayın belleği:

oyle bi secenek yok neden acaba onuda bılmıyorum
Arkadaslar neolur yardım edın bu hata nedır anlamadım nekadar ugrastıysam format atamadım bilgisayara
bios hata1.jpg

sorunu cozdüm arkadaslar benım bilgisayar uefi uyumlu degılmıs heralde ama baktıgımda bios uefi yazıyodu zatem yukardakı resımdede var rufus tan mbr yapıca cozuldu suan format atılabiliyorum herkese yardımlarından dolayı tesekkür ederim

Dosya Ekleri

• rufus.png
    rufus.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 1.534
Son düzenleme:
merhaba bu problem benim karşıma msi h510m pro anakartda çıktı rufusun eski versiyonunu 2.9 u indirip ondan sonra windowsun ingilizce orjinal olanini indirin mesela 21H2 19044 November 16, 2021 çıkmışsa o tarihte olan iso nu indirin. sonraki aylarda update olanini değil.
problem ortadan kalkacaktır. bazı anakartlarda boot secure enable olduğu içinde ola bilir .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı