Efsane Kasım ve Efsane Cuma yalanları

Kara Cuma dersen büyük sıkıntı ama milleti kandırmakta hiçbir sıkıntı yok!

Arada nadirende olsa güzel indirimler oluyor piyasayı takip ediyorsanız yakalarsınız. Ancak indirimde görünen ürünlerin %10'u gerçekten indirime giriyor kalanı önce fiyatı şişir sonra indirdim şeklinde. 3 hafta önce 1450TL fiyat bandından 1225TL'ye düşen Logitech G Pro X kulaklığı Black Friday günlerinde daha fazla indirime girmez diyerek aldım. Ancak Black Friday günü kulaklık 970TL'ye düştü 250TL zarar ettim.

@246941 240 TL'ye A520 anakart aldı. Bedavaya vermelerini mi bekliyorsunuz anlamıyorum.
Hocam gerçekten az site veya mağaza var dedim.
Arada nadirende olsa güzel indirimler oluyor piyasayı takip ediyorsanız yakalarsınız. Ancak indirimde görünen ürünlerin %10'u gerçekten indirime giriyor kalanı önce fiyatı şişir sonra indirdim şeklinde. 3 hafta önce 1450TL fiyat bandından 1225TL'ye düşen Logitech G Pro X kulaklığı Black Friday günlerinde daha fazla indirime girmez diyerek aldım. Ancak Black Friday günü kulaklık 970TL'ye düştü 250TL zarar ettim.
Çok nadir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı