Egolu ve şımarığım

Dfjhas23

Zeptopat
Daha fazla  
Evet, ben çok egolu ve şımarık bir insanım. Bunu arkadaşlarımdan öğrendim. Fark etmeden yapıyormuşum galiba. Okul da yazılıdan ya da denemeden düşük yapınca ağlıyorum. Hocalara birazcık ters cevap veriyorum. Kendimi diğerlerinden yüksekte tutup hep daha iyisini istiyorum(muşum). Başkası benden iyi yapınca kendime yediremiyorum çok sinirleniyorum. Yapamadığım sorulara ağlıyorum. Bu kötü bir şey mi? Düzeltmem gerekiyorsa nasıl düzeltirim kendi mi?

Evet, ben çok egolu ve şımarık bir insanım. Bunu arkadaşlarımdan öğrendim. Fark etmeden yapıyormuşum galiba. Okul da yazılıdan ya da denemeden düşük yapınca ağlıyorum. Hocalara birazcık ters cevap veriyorum. Kendimi diğerlerinden yüksekte tutup hep daha iyisini istiyorum(muşum). Başkası benden iyi yapınca kendime yediremiyorum çok sinirleniyorum. Yapamadığım sorulara ağlıyorum. Bu kötü bir şey mi? Düzeltmem gerekiyorsa nasıl düzeltirim kendi mi?
Şöyle güzel bi dayak ye o ego balon gibi söner. @BerkayZ87 adam egoistin tekiyse yapılabilecek tek şey şiddettir. Eğer bunu kendisi bile istiyorsa bence hiçbir sıkıntı yok.

Bazı şeyler doğuştan kazanılır bazı şeyler ise sonradan değişebilir burçlara inanan biri olarak bende aslan burcu olarak her zaman kazanmayı ve göz önünde olmayı isterim fakat her şey istediğin gibi olmaz o yüzden en güzel şey kendi kusurlarını bildiğin gibi her insanın kusuru olduğunu bilmendir çünkü ego denilen şey her insanda bir nebze vardır bunu devam ettirmekte yok etmekte senin elinde olan bir şey onu yap böyle olur bunu yap böyle olur demekle olmaz senin kendi kendine çekidüzen vermen gerekir dostum kendini beğenmek ve kazanma hırsı çok güzel bir şeydir ama her şey dozunda iyidir unutma.

Pp nizi patrick bateman yapın bari tam olsun. :D Neyse şaka bir yana psikoloğa gidin.

kendini sıradan bir insanmış gibi görmeye çalış eğer kendin yapamıyorsan bir pikloğa git

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı