Ben otomatik ehliyet almak istiyorum ama kafama takılan bir soru var, ben sınavda otomatik mi manuel mi kullanacağım?
Zaten sınavı geçmekteki marifet sürmek değilki, park etmekManuel. Otomatiği 5 yaşındaki çocuk da kullanabilir. 2 gün ETS 2 eğitimi verseniz yeter.
Ben otomatik almak istiyorum, daha önceden manuel bir motorda kaza yapmıştım bir süre hastehanede kaldım onun korkusu hala içimdedir ah o debriyaj yok mu o debriyaj onun yüzünden ölüyordum.Manuel. Otomatiği 5 yaşındaki çocuk da kullanabilir. 2 gün ETS 2 eğitimi verseniz yeter.
Motosiklet ve araba kullanmamım tek nedeni debriyaj olması. Debriyaj olmasa sürmem. Otomatik bana göre değil.Ben otomatik almak istiyorum, daha önceden manuel bir motorda kaza yapmıştım bir süre hastehanede kaldım onun korkusu hala içimdedir ah o debriyaj yok mu o debriyaj onun yüzünden ölüyordum.
Daha önceden bu sınava girdiyseniz ve verebileceğiniz tavsiyeler var ise duymak isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.