Çözüldü Ehliyet sınavını geçtikten sonra dosya verilmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ehliyet sınavını 3 gün önce geçtim, bugün ise sürücü kursuna dosyamı almaya gittim ama dosya onlarda kalıyormuş dendi. Sisteme mi kayıt oluyormuş yoksa dosya halinde internet üzerinden mi atılıyormuş öyle bir şeyler dedi. Bilgisi olan arkadaşlar var mı, bu durumu yaşayan vb. yeni bir sistem mi? Çünkü ben dosya alınıyor diye biliyorum.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Ehliyet sınavını 3 gün önce geçtim, bugün ise sürücü kursuna dosyamı almaya gittim ama dosya onlarda kalıyormuş dendi. Sisteme mi kayıt oluyormuş yoksa dosya halinde internet üzerinden mi atılıyormuş öyle bir şeyler dedi. Bilgisi olan arkadaşlar var mı, bu durumu yaşayan vb. yeni bir sistem mi? Çünkü ben dosya alınıyor diye biliyorum.

Dosyanın alınmasına gerek yok hocam. Ben de almadım bir sorun olmuyor.
Bu durum yeni mi geldi biraz tedirginim açıkçası çevremdeki herkes doya şeklinde almış ve ben bu belgeyi sistemde kendim gırebiliyor muyum?

Kral nufus mudurlugune gıdeceksın randevu alıp bir tane veksıkalık al ehlıyet harcını öde kımlık yanında olsun yeter.

Yapman gereken şey ehliyet harcını yatırıp (anlaşmalı bankalardan online işlemlerden halledebiliyorsun) nüfusa randevu almak. Yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi kimlik fotoğrafım eski olduğu için velimin gelmesini istediler.

Evet arkadaşlar dediğiniz gibi dosya almaya gerek yokmuş bu durumda olan ve merak edenler için yazıyorum e-Devlet üzerinden sürücü sertifikası gözüküyor oradan ulaşabilirsiniz.

Evet arkadaşlar dediğiniz gibi dosya almaya gerek yokmuş bu durumda olan ve merak edenler için yazıyorum e-Devlet üzerinden sürücü sertifikası gözüküyor oradan ulaşabilirsiniz.

Sürücü sertifikasını almaya gerek yok mu? Adli sicil kaydı, sağlık raporu, öğrenci belgesi, kimlik ve vesikalık yeterli olacak mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı