Ekin Soyak Tartışmaları

Windst

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2015
Mesajlar
843
Makaleler
3
Arkadaşlar son 1 haftadır YouTube'da bu olay gündemde. Hatta bir ara Ekin Soyak'ın kanalı bile kapatıldı :D
Sizin bu olaylar hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Not: Arkadaşlar sadece kendi fikrinizi söyleyin, burada tartışma çıkmasını istemeyiz. :)
 
Benim fikrim şu; abi bu adamın mesleği nedir? Youtuber değil mi? Bu adam üniversiteden vazgeçip Antalya'ya taşınmadı mı o kadar zorluk içerisinde. Bu arkadaşın annesi babası ayrı ki benimde öyle anlayabiliyorum ben bunu. Annesi asgari ücretle çalışıyor ablası ve abisi var onlara da yardımcı oluyor. Neyse konuya geri dönelim hepimiz bu adamı izliyorduk ve sonra bu olaylar çıktıktan sonra herkes ikiye ayrıldı Ekin'i sevenler ve sevmeyenler olarak. Hayır en başta hepiniz seviyordunuz size ne adamın yaptıklarından paragöz olmasından siz neden izliyordunuz Youtube'da kaliteli içerik ürettiği için değil mi? Bırakın işini yapsın siz de izleyin..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kavga nedir ben onu hala anlamadim. Konusu ne su kavganin, biri kisaca aciklayabilir mi?
Benim anladığım bunlar Ekin çok para kazanıyor, para göz birisi diyolar kavga sebebi bu, adamın para kazanması bunların garazine gidiyor adamın işi bu burdan para kazanacak ama millet kıskanıyor bizim üzerimizden para kazanıyor diye kavga çıktı çok saçma izlediğim bi iki video da nasıl daha çok kazanırım diye bi konuşma var
(video da başka youtuber la konuşuyor fakat küfürlü bi konuşma bunuda arkadaşım konuşurum bizim aramızda bi kavga vs yok diye açıklama getirdi)ortada bunlarda adamın o çok para kaznıyor para göz kazanmasın yalancının teki diye suçluyolar. Kısacası adam nasıl daha rahat daha çok para kazanırım derdinde millete bunu kıskandığından dolayı kavga çıkartıyor. Ben hala takip ediyorum ve izliyorum adamın para kazanmayıda hak ediyor. Aslında ortada kavga edecek bi durum yok.

Not: Paylaşılılan videolara göre kendim yorumladım başkası farklı yorumlayabilir herkesin düşüncesi farklıdır.
 
Adam sanki bizi dolandırmaya çalıştı o kadar laf ediyorlar adama . Dolandırmaya çalıştığı kişiler bile bu kadar konuşmadı .
 
Sanırım Ruhi Çenet, Ghost Gamer gibi kanalları da bir buluşma hazırlarken fazladan para almış. Bir de izleyicilerine küfür etmiş filan. Millet de "bize küfretti kendini ne sanıyor bu genç velet" diyorlar. Anlaşılan Ekin bir hata yapmış. Önemli olan da zaten insanın hatasını anlaması, insanlardan özür dilemesi ve bunu tekrarlamaması. Zaten bizim milletimiz böyle olayları abartmayı, kavga izlemeyi filan çok sever. Şimdi adam video yapıyor, kendini izlettiriyor ve güldürüyor insanları.Bu durumda para kazanması doğal ama çok fazla para kazanayım diye arkadaşlarına ve izleyicilerini kandırması veya küfretmesi yanlış. Bu durumda en yapılması gereken şey özür dilemesi ve bunu tekrarlamaması, seven kişiler izler, sevmeyenler ise izlemez bu kadar basit.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı