Ekipman önerisi

İ was

Centipat
Merhaba, ben elektrikli scooter kullanıyorum. Kask, eldiven, diz ve dirseklik öncelikli olmak üzere ekipman alacağım. Ultra profesyonel için bütçem yok. Ama en ucuzunu alıp göstermelik koruma da istemiyorum. Orta - iyi performans istiyorum. F/P yani. Eğer sorun olmayacaksa kaskın tam koruma olmasını ve hava deliklerinin olmasını, eldivenin de hava alan ya da kesik parmak olmasını istiyorum. Önerileriniz nedir? @Görkem Umut @JohnnySilverhand77

@Efe Türkyılmaz neden güldünüz?

Merhaba, ben elektrikli scooter kullanıyorum. Kask, eldiven, diz ve dirseklik öncelikli olmak üzere ekipman alacağım. Ultra profesyonel için bütçem yok. Ama en ucuzunu alıp göstermelik koruma da istemiyorum. Orta - iyi performans istiyorum. F/P yani. Eğer sorun olmayacaksa kaskın tam koruma olmasını ve hava deliklerinin olmasını, eldivenin de hava alan ya da kesik parmak olmasını istiyorum. Önerileriniz nedir? @Görkem Umut @JohnnySilverhand77

@Efe Türkyılmaz neden güldünüz?
Ey güzel kardeşim sen bütçeni belirtmez isen biz sana nasıl öneri yapalım?

Ey güzel kardeşim sen bütçeni belirtmez isen biz sana nasıl öneri yapalım?
Bütçem şu anda çok kısıtlı. Bu yüzden bütçe odaklı değil de kalite odaklı öneri istedim. Orta seviye ekipmanlar. Piyasasını, detayını çok bilmiyorum.

@İ was Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.
Orta seviye bir kask için sizce ortalama ne kadar bütçe gerekir?

Bütçem şu anda çok kısıtlı. Bu yüzden bütçe odaklı değil de kalite odaklı öneri istedim. Orta seviye ekipmanlar. Piyasasını, detayını çok bilmiyorum.

Orta seviye bir kask için sizce ortalama ne kadar bütçe gerekir?

Hala bütçe belirtmiyorsunuz kime göre orta neye göre orta bana göre orta 50 bin sana göre 20 bindir ne bilelim.

Hala bütçe belirtmiyorsunuz kime göre orta neye göre orta bana göre orta 50 bin sana göre 20 bindir ne bilelim.
Bütçem kısıtlı yazmıştım. Sizce bana göre orta 20 ya da 50 bin olabilir mi? Bu kadar da anlaşılması imkansız bir şey yazmadım. Kalite olarak orta diyorum. Piyasasını bilmiyorum diyorum.

18-20 bin TL civarı.
Hmm, biraz fazlaymış. MT Revenge 2 nasıldır peki? Sizin dediğinizden çok daha düşük ücreti, alt seviye mi sayılır? MT Revenge 2

Kötüdür ama bütçe ona yetiyorsa tabii ki hiç almamaktansa bu gibi kaskları almanız iyidir.
Forumda bir arkadaş bu kask ile 70le taksiye kafa attığını yazmış da referans olarak, siz neden kötü olduğunu söylediniz?

Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum konu açarken fiyat belirtirseni daha net öneriler yapılır.
Teşekkürler.

Kötüdür ama bütçe ona yetiyorsa tabii ki hiç almamaktansa bu gibi kaskları almanız iyidir.
Scoyco mc 29 nasıldır? Şu anlık dediğiniz gibi hiç yoktansa idare etmesi için ekipman alıyorum. Maddi durum düzelene kadar ekipmansız gezmektense profesyonel olmasa da ekipmanlarımın olması iyi olur diye düşünüyorum. İnşaallah daha ileride daha kalitelilerini alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı