Ekipman önerisi

Bütçem kısıtlı yazmıştım. Sizce bana göre orta 20 ya da 50 bin olabilir mi? Bu kadar da anlaşılması imkansız bir şey yazmadım. Kalite olarak orta diyorum. Piyasasını bilmiyorum diyorum.

Hmm, biraz fazlaymış. Mt revenge 2 nasıldır peki? Sizin dediğinizden çok daha düşük ücreti, alt seviye mi sayılır? MT Revenge 2

Ben ilk motor aldığımda mt revenge 2 almıştım ufak bir kaza atlattım kasktan yana şüphem yok ama bütçe arttırmanı tavsiye ederim.
Kaskı yaklaşık 6 ay falan kullandım
Kazadan sonra yeni kask aldım yeni kaskım hjc rpha 12 tabii ikisini kıyaslıyamıyorum bile çok güzel bir kask.

Yani bütçen yetiyorsa alabilirsin.
Eksileri.
Güneş vizorü yok mt revengete AliExpress'ten düşük bir fiyata normal vizor alıp takabilirsin ben öyle yapıyordum hem gündüz hem gece olan modellerini tercih edebilirsin.
Kask tamamen polikarbonat değil.
Dış kabuk termoplastik
İç kabuk polikarbonat yanlış hatırlamıyorsam tam terside olabilir.
İçinde ufak bir parçada yazıyor İngilizce olarak hatırlayamadım.
Satarken ama polikarbonat diye satıyorlar bence yanlış yaptıkları.

Kask bence güvenli bir kask her şeyden önce hafif bir kask
Bende l vardı 1500 gramdı tam ağırlığı ve görüntü olarak güzel.
Havalandırması iyi.
Rüzgar sesi rahatsız edici seviyelerde normal olmuyor ortalama hızlarda 80'e 90'a kadar.

Kazadada kask görevini gayet yerine getirdi 70 le düştüm yolda kum vardı virajda o şekilde
Yani bütçen buna yetiyorsa gönül rahatlığıyla almanı tavsiye edebilirim tabii bütçeni arttırmanı tavsiye ederim kask sharptan 5 yıldız almış bir kask.

Forumda bir arkadaş bu kask ile 70le taksiye kafa attığını yazmış da referans olarak, siz neden kötü olduğunu söylediniz?

Teşekkürler.

Scoyco mc 29 nasıldır? Şu anlık dediğiniz gibi hiç yoktansa idare etmesi için ekipman alıyorum. Maddi durum düzelene kadar ekipmansız gezmektense profesyonel olmasa da ekipmanlarımın olması iyi olur diye düşünüyorum. İnşaallah daha ileride daha kalitelilerini alacağım.
yarım parmak eldiven kullanma bence hiç önermiyorum

Eksileri.
Güneş vizorü yok mt revengete AliExpress'ten düşük bir fiyata normal vizor alıp takabilirsin ben öyle yapıyordum hem gündüz hem gece olan modellerini tercih edebilirsin.
Kask tamamen polikarbonat değil.
Dış kabuk termoplastik
İç kabuk polikarbonat yanlış hatırlamıyorsam tam terside olabilir.
İçinde ufak bir parçada yazıyor İngilizce olarak hatırlayamadım.
Satarken ama polikarbonat diye satıyorlar bence yanlış yaptıkları
Aliexpressten normal vizör dediğiniz güneş vizörü yerine mi geçiyor? Hem gündüz hem gece olan bir model aldığımda sanırım güneş vizörlü de olmuş oluyor.

Polikarbonat, termoplastik gibi şeylerin tam olarak ne ifade ettiğini, eksisini artısını maalesef bilmiyorum.

Dediğiniz gibi satıyorlarsa kesinlikle yanlış.

yarım parmak eldiven kullanma bence hiç önermiyorum
Yarım parmağı koruma yönünden mi önermiyorsunuz? Terlemeyi engeller diye öyle düşünmüştüm, eldiven olarak ne önerirsiniz? Scoyco mc 29 bakıyordum ama yarım parmak bu model.

Aliexpressten normal vizör dediğiniz güneş vizörü yerine mi geçiyor? Hem gündüz hem gece olan bir model aldığımda sanırım güneş vizörlü de olmuş oluyor.

Polikarbonat, termoplastik gibi şeylerin tam olarak ne ifade ettiğini, eksisini artısını maalesef bilmiyorum.

Dediğiniz gibi satıyorlarsa kesinlikle yanlış.

Yarım parmağı koruma yönünden mi önermiyorsunuz? Terlemeyi engeller diye öyle düşünmüştüm, eldiven olarak ne önerirsiniz? Scoyco mc 29 bakıyordum ama yarım parmak bu model.
Polikarbonat daha saglam bir yapi bastirilmis plastik sikistirilmks darbeye daha iyi yayiyor
termoplastik damacana gibi dusunebilirsin evseki tabi daha dayanikli darbeyi tek noktaya aliyor ama yayamiyor

fileli bir eldiven kullaniesan terlemessin zaten ce level 1 sertifakasi olan herhangivi bir eldivwn olabilir ic kisminda slider olsun mumkunse ben revit sand 4 kullaniyorum

evet 1 vizor hem geve hem gunduz kullaniliyor o sekilde oluyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı