Ekipmanlarınız neler?

Not: Fan boy değilim.

Bana kalsa asla bir TWS kulaklık oyun için alınmaz.
Alınır. Bal gibi de alınır. Ben de öyle diyordum, ama artık kablolu kulaklıklar ile bile farkını anlayamıyorum.

40TL'cik? Büyük olması rahatsız etmiyor, aksine avantaj bence.
Dikey büyük olması sıkıntı. Hem 40TL'cik değil, ben Aliexpress kuponu ile 81TL'ye almıştım.
T19 biraz büyük gözüküyordu, T15 de Amazon kuponuyla 120 liraya gelince direkt almak istedim.
Çok güzel fiyat. T19 dikine göre biraz büyük, ek olarak sürücülerinin olduğu kısım kocaman.
Şu an bir sorun yaşamadım, dışarıda vs kulağıma çok rahat oturdu. Şarj kutusu da minnacık bir şey, çantamda duruyor sürekli.
Güle güle kullan. Kutusu biraz kaba bence, çantada sorun yapmaz ama cepte kocaman duruyor :/
Oynayamıyorum, eğitimi geçmekte bile baya zorlandım.
Geçer geçer. Ben de öyleydim, artık sürekli en az C alıyorum.
Oyun modu konusunda bir sıkıntı yaşamadım, gecikmesiz geliyor gibiydi. Diğer kulaklığa geçince arada küçük bir fark hissediliyor ama o kadar da fazla değil, oynayışa etki etmiyor.
Ben hatta genelde kapalı kullanıyorum. Çok gecikme farkı yok. Oyun modu pili içiyor maalesef.

Ben de bunda kararsızım. Yeni aldığım kulak üstünde de rahat etmezsem mecbur T15 alacağım.
T15 almak zorunda değilsin. Kulağına hangisi uyuyorsa onu al, kimine silikonsuz daha iyi oluyor. Kendim yıllardır kulak üstü takmam, takamam.
Oyun. Ritim oyunu, Beat Saber'ın 2D sürümünü düşün. Ani refleks önemli, o yüzden ses gecikmesi can sıkar.

T15 almak zorunda değilsin. Kulağına hangisi uyuyorsa onu al, kimine silikonsuz daha iyi oluyor. Kendim yıllardır kulak üstü takmam, takamam.

Oyun. Ritim oyunu, beat Saber'ın 2D sürümünü düşün. Ani refleks önemli, o yüzden ses gecikmesi can sıkar.

Fnf gibi mi yoksa farklı mı? (Friday Night Funkin')

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı