Hala şu ülkenin iktidar değiştiğinde ekonomisinin düzelceğine inanan, beyin yoksunu insanlar var ya.. Acıyorum ya.
Kısaca anlatacağım;
İktidar çalıyor, çırpıyor fakat bu ekonominin maksimum sadece %5-10 gibi düşük bir kısmına sebebiyet veriyor(Ki iktidar muhalefetten birisi olsa yine çalacak, yine çırpacak bence). Bu ülke ne zaman faizleri düşürür, insanları fabrika, tekstil atölyesi gibi üretim alanları üretmesine destek olursa o zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlar. En başta eğitim modelini kaldırmamız lazım. Bu ülkeye yazılımcı lazım. Bilgisayar dersi bu yüzden gelmek ZORUNDA. Evet, fabrikalar açıldı, bu sefer de mazot problemi var. Bunu da en büyük tedarikçimiz olan Rusya ile aramızı iyi tutarken aynı zamanda ambargo yememek adına ABD ile aramızı açmayacak birisi gerekiyor. Ki burada da Rusyaya ambargo koyalım diyen muhalefet değil, RTE zaten yapıyor. Mazot problemimiz de kısmen çözüldüğüne göre sırada insanların fiyatları düşükten yazması gerekiyor. Burada da eğitim modelini kaldırdığımızda yeni model getirirken ilk okul ve orta okul derslerine Ahlak ve Kültür dersleri eklememiz gerekiyor. Fırsatçı bir millete değil, vatansever, halkçı ve cumhuriyetçi bir millet lazım. Kısacası bu ülkede değişmesi gereken çok şey var ve üzgünüm, bunlar bu gidişle imkansız. Kazmayı sağlam taşa vuracağız, haberimiz yok. Ayrıca daha adaletten hiç bahsetmedim bile hala...