Ekonomi ne zaman düzelir?

Peki hocam size göre AKP'ye oy veren insanlar terörist sayılır mı? Bu soru size özel sadece merak ettim yanlış anlamayın.
Terörist demek fazla ama vatan haini denebilir. Çünkü vatanını seven insan bunlara oy falan vermez. Nasıl AKP'li insanlar diğer partilere oy veren gördüğünde onlara "vatan haini", "terörist", "fetöcü" diyebiliyorsa şahsen bende diyebilirim. Vatanını düşünen insan azıcık gözünü açar. Sanki bir şey biliyomuş gibi çıkan CB'nin karısı lokmaları azaltalım diyor. Elinde ki çanta 35M$. Tek söyleyeceğim bu. Bu kadar insana ev alabilirdi ama kendisi çantayı tercih etti diyelim. O çantanın nasıl geldiğini araştırın bence :)

Onlara teslim etmesen de diğerlerine ediyorsun her türlü hepsi birbirinden pislik. Oy vermesen dahi AKP'ye gidiyor.

Evet kendi alehleri için her seyi yapiyorlar maalesef bu yuzden en iyisi deli raporu alip oy hakkini elinden aldirmak. Gerçi bunlar onu da bir sekilde kendilerine cekerler.

Şu anki hukumet bunlari yapti evet ve 18 yas altindakiler buna bir şey yapamiyor secim haklari yok cunku ben diyorum ki ekmek 100 TL'de olsa beni rahatlatacak diye teroristi desteklemem. Hakli misiniz haklisiniz basimizdaki insanin onlardan farki yok ama buna bizden onceki kusak yuzunden mâruz kalıyoruz bu yuzden böyle hareketler yapabiliyorlar. Lütfen beni AKP'li veya apocu dusuncesini savunan biri gibi dusunmeyin.
Bak şimdi arkadaşım ben seni anladım ama oy vermesen dahi AKP'ye gidiyor. Savunduğun şey çürüyor.

Şu anki hukumet bunlari yapti evet ve 18 yas altindakiler buna bir şey yapamiyor secim haklari yok cunku ben diyorum ki ekmek 100 TL'de olsa beni rahatlatacak diye teroristi desteklemem. Hakli misiniz haklisiniz basimizdaki insanin onlardan farki yok ama buna bizden onceki kusak yuzunden mâruz kalıyoruz bu yuzden böyle hareketler yapabiliyorlar. Lütfen beni AKP'li veya apocu dusuncesini savunan biri gibi dusunmeyin.

Şu saçma algıdan çık. Muhalefetin terörist savunduğu yok. Mevcut hükümet muhalefetin oyları düşsün diye algı yapıyor.

Hala şu ülkenin iktidar değiştiğinde ekonomisinin düzelceğine inanan, beyin yoksunu insanlar var ya.. Acıyorum ya.

Kısaca anlatacağım;

İktidar çalıyor, çırpıyor fakat bu ekonominin maksimum sadece %5-10 gibi düşük bir kısmına sebebiyet veriyor(Ki iktidar muhalefetten birisi olsa yine çalacak, yine çırpacak bence). Bu ülke ne zaman faizleri düşürür, insanları fabrika, tekstil atölyesi gibi üretim alanları üretmesine destek olursa o zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlar. En başta eğitim modelini kaldırmamız lazım. Bu ülkeye yazılımcı lazım. Bilgisayar dersi bu yüzden gelmek ZORUNDA. Evet, fabrikalar açıldı, bu sefer de mazot problemi var. Bunu da en büyük tedarikçimiz olan Rusya ile aramızı iyi tutarken aynı zamanda ambargo yememek adına ABD ile aramızı açmayacak birisi gerekiyor. Ki burada da Rusyaya ambargo koyalım diyen muhalefet değil, RTE zaten yapıyor. Mazot problemimiz de kısmen çözüldüğüne göre sırada insanların fiyatları düşükten yazması gerekiyor. Burada da eğitim modelini kaldırdığımızda yeni model getirirken ilk okul ve orta okul derslerine Ahlak ve Kültür dersleri eklememiz gerekiyor. Fırsatçı bir millete değil, vatansever, halkçı ve cumhuriyetçi bir millet lazım. Kısacası bu ülkede değişmesi gereken çok şey var ve üzgünüm, bunlar bu gidişle imkansız. Kazmayı sağlam taşa vuracağız, haberimiz yok. Ayrıca daha adaletten hiç bahsetmedim bile hala...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı